Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus lansmanında giydiği kıyafetle eleştirilen Alina Boz’dan yanıt niteliğinde paylaşım!

Disney Plus lansmanında giydiği kıyafetle eleştirilen Alina Boz’dan yanıt niteliğinde paylaşım!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın lansmasını geçtiğimiz akşam Haliç’teki Tersane İstanbul’da gerçekleştirildi.

Geceye ekranların pek çok ünlü yüzü katıldı. Özellikle kadın yıldızlar arasında şıklık yarışının yaşandığı davette kimi oyuncuların kıyafetleri ise beğenilmedi.

Disney Plus lansman gecesi için tercih ettiği elbisesi eleştirilen oyunculardan bir tanesi de ekranların genç ve güzel yüzü Alina Boz oldu.

Disney Plus lansmanında giydiği kıyafetle eleştirilen Alina Boz'dan yanıt niteliğinde paylaşım! 9

Şıklık yarışına giren ünlü kadın yıldızlar arasında Alina Boz da rüküş bulundu. Üstü payetli, etek kısmı sarı renkte bir elbise giyen Alina Boz’un stili beğenilmedi. Sosyal medyada, ‘Alina Boz sınıfta kaldı!’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Ünlü oyuncu instagram hesabından, kıyafetiyle ilgili yapılan yorumlara cevap niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Disney Plus lansman gecesine kendisini hazırlayan ekibiyle fotoğraflarını yayınlayan Alina Boz paylaşımına, ‘Team’ notunu düştü.

Disney Plus lansmanında giydiği kıyafetle eleştirilen Alina Boz'dan yanıt niteliğinde paylaşım! 10

Saçını, makyajını yapan ve kıyafetini hazırlayan ekip arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaşan Alina Boz’un keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Disney Plus lansmanında giydiği kıyafetle eleştirilen Alina Boz'dan yanıt niteliğinde paylaşım! 11

İtalyan moda markası Miu Miu elbisesi ile objektiflere poz veren oyuncu paylaşımıyla, hayranlarına kıyafet seçiminden son derece memnun olduğunu da göstermiş oldu.