Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus pazara çok sert giriyor! Şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor!

Disney Plus pazara çok sert giriyor! Şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’li dijital yayın platformu çok yakında Türkiye pazarına girecek. Yaklaşık bir hafta önce yayın lisansını alan platform Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’den sonra şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor.

İki yıl önce kurulan ve halen 71 ülkede yayın yapan Disney Plus, Türk izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Türkiye, yaklaşık bir hafta önce RTÜK’ten yayın lisansını alan platformun yayın yapacağı 72. ülke olacak. Disney Plus, yayına girdiğinde Netflix’e büyük bir rakip olacak.

Dijital platform Türkiye’den içerik üretme çalışmalarına çoktan başladı bile. İlk olarak Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kaçış dizisiyle Türk içerik üretimine başlayan platform ardından Lanistar Medya tarafından çekilecek olan ve Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı dizi için anlaşma sağladı.

Disney Plus pazara çok sert giriyor! Şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor! 9

Disney Plus hız kesmiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş platformun şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşmeye başladığını duyurdu. Üçü de son dönemin en parlak kadın oyuncuları olan Deniz, Sangu ve Erçel’le anlaşma sağlanırsa birlikte dizi çekilecek.

Pınar Deniz halen Yargı dizisinde başrolde yer alıyor. Kanal D’de yayınlanan dizi orijinal içeriğiyle HBO Max’in de dikkatini çekmiş durumda. Pınar Deniz de Yargı’da ortaya koyduğu oyunculuğuyla Disney Plus’ın görüştüğü isimler arasında yer almayı başardı.

Disney Plus pazara çok sert giriyor! Şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor! 10

Hande Erçel de Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği başarı sayesinde ününü çoktan Türkiye sınırları dışına çıkardı bile. 26 milyon takipçisiyle Hollywood ünlülerini dahi geride bırakan ve dolayısıyla sosyal medyada çok güçlü olan Hande Erçel halen yeni gelen teklifleri değerlendiriyor.

Disney Plus pazara çok sert giriyor! Şimdi de Pınar Deniz, Elçin Sangu ve Hande Erçel’le görüşüyor! 11

Rol aldığı son projelerin reytinglerde başarısız olması sebebiyle bir süredir dizilerde umduğunu bulamayan Elçin Sangu ise dizilere küstüğünü o yüzden tiyatroya yöneldiğini söylemişti. Ancak görünen o ki Sangu, Disney Plus’tan gelen teklifi değerlendirmeyi tercih etti.