Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Engin Akyürek planı tuttu, bu taktik çok derin ve akıllıca oldu!

Disney Plus’ın Engin Akyürek planı tuttu, bu taktik çok derin ve akıllıca oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek bugüne kadar yer aldığı projelerdeki performanslarının yanı sıra kişilik özellikleri ile de çok beğeni toplayan bir isim haline geldi. Magazin gündeminde yer almak istemeyen, öne çıkmak veya popüler olmak adına bir adım atmayan, sadece işine odaklanan ve mütevaziliğini de daima koruyan bir Engin Akyürek gerçeği var.

Ünlü oyuncu, milyonlarca hayranı bulunmasına ve dünyanın birçok ülkesinde çok ateşli hayranlarının bulunmasına rağmen, onların bu enerjisini fırsata çevirmek gibi bir tavır sergilemiyor. Samimi ve sadece işini en iyi yapmaya odaklanmış kişiliği ile hayranlarının gözünde daha da büyüyor.

Disney Plus’ın Türkiye’yi bir dizi üretim merkezine çevirme kararının ardından bunun lansmanını Engin Akyürek’in Kaçış isimli dizisiyle yapma stratejisi de aslında oyuncunun dünya çapında kabul görmüş yetenekleri ve kişiliğinin bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Disney Plus'ın Engin Akyürek planı tuttu, bu taktik çok derin ve akıllıca oldu! 8

Disney Plus, sağlam ve ayağı yere basan bir strateji ile birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi ve özel anlaşmalar yaptı. Ancak dikkat edilir ise bu süreç aslında geçen yıl Engin Akyürek ile başladı. Birçok ünlü ismin adı geçmez iken platform yetkilileri Engin Akyürek ile anlaştı ve dünya devi olan Disney Plus’ın Türkiye yüzü olarak da Engin Akyürek’in seçildiği böylelikle anlaşıldı.

Disney Plus'ın Engin Akyürek planı tuttu, bu taktik çok derin ve akıllıca oldu! 9

Sonraki süreçte birbirinden ünlü isimler Disney Plus için projelerde yer almaya başladı ama bu süreci başlatan, Türkiye’de tanıtımları yapılan iş Kaçış dizisi oldu. Kaçış aynı zamanda Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olmasının yanı sıra, ülkemizi bir dizi üretim merkezi haline getirmenin de en güçlü adımı olarak gözüküyor.

Engin Akyürek’in bugüne kadar hayranları ile kurduğu güçlü bağı Kaçış dizisi ile kendisine çekmeye çalışan Disney Plus’ın aslında ne kadar akıllı bir taktik uyguladığı gerçeğini de görmek gerekiyor.