Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Türk yapımları bir bir yayınlanıyor! Sırada Dünyayla Benim Aramda var!

Disney Plus’ın Türk yapımları bir bir yayınlanıyor! Sırada Dünyayla Benim Aramda var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına büyük etkinliklerle başlayan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış olmuştu. Kaçış sona erdikten kısa süre sonra dijital platformun ikinci Türk yapımı olan Dünyayla Benim Aramda yayınlanacak.

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi, Disney Plus’ın Türkiye’deki yayınına başladığı 14 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Her hafta bir bölümü yayınlanan dizinin en son beşinci bölümü ekrana geldi. Sekiz bölümden oluşan Kaçış’tan geriye üç bölüm kaldı.

Üç hafta sonra Kaçış’ın yeni bölümlerinin paylaşımı sona erdikten sonra sırada başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Dünyayla Benim Aramda izleyiciyle buluşacak. Dizini ilk bölümü eylül ayında yayınlanmaya başlayacak.

Disney Plus’ın Türk yapımları bir bir yayınlanıyor! Sırada Dünyayla Benim Aramda var! 7

Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürülmekteydi. Diziden ilk görüntüler ise Disney Plus’ın açılışından bir hafta önce yapılan bir basın toplantısında gösterilmişti. Dünyayla Benim Aramda dizisi ayrıca, usta oyuncu Zerrin Tekindor’un değişen imajıyla da gündeme geliyor.

İlk sezonu 10 bölüm olarak çekilecek olan dizide İlkin’i oynayan Demet Özdemir, “Dünyayla Benim Aramda gerçekten bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir tür olacak ! Tam olarak romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Seyirciler beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir deneyim zaten” diyerek heyecanı arttırmıştı.

Disney Plus’ın Türkiye yayınının ikinci yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda, MF Yapım imzalı bir dizi. Yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken senaryosu ise Pınar Bulut tarafından kaleme alındı. Dizide Demet Özdemir İlkin isimli bir dergi yöneticisine hayat veriyor. Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi Tolga’yı canlandırıyor.