Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’la anlaşan Cansu Dere’nin Sadakatsiz’den sonraki projesi ne olacak?

Disney Plus’la anlaşan Cansu Dere’nin Sadakatsiz’den sonraki projesi ne olacak?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla öne çıkan Cansu Dere, son dönemde yurt dışında aldığı ödüllerle de çok konuşuldu. Yıldızı yeniden parlayan oyuncu geçtiğimiz aylarda Disney Plus’tan teklif almıştı.

Disney Plus, Medyapım tarafından hazırlıkları yapılan “Siyaha Bulaşan Kadınlar” isimli dizinin kadın başrol oyuncusu için Cansu Dere’ye teklif götürmüştü. Birsen Altuntaş’ın haberine Türkiye’de ünü dünyaya yayılan, rol aldığı diziler izlenme rekoru kıran güzel oyuncu Disney Plus ile anlaştı. Sadakatsiz dizisi sezon sonu ekrana veda edecek olan Dere, yeni projesini dijital platform için çekecek.

Disney Plus’la anlaşan Cansu Dere’nin Sadakatsiz’den sonraki projesi ne olacak? 19
Hande Erçel, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan gibi genç oyunculara yönelen Disney Plus’un tecrübeli kadın oyuncuları da yakın takibe aldı.

Birçoğu ile anlaşmayı başaran platform şimdiye kadar 15 star isimle el sıkıştı. Bu isimler arasında Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Haziran ayı başında yayında olması planlanan platformun sektördeki flaş hamleleri hız kesmeden devam edecek.

Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği dünyanın en büyük dijital platformlarından Disney Plus, sektörde büyük bir rekabet yaşatacak gibi görünüyor. Dizi ve film piyasasının gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan platform, peş peşe ülkemizin en büyük star oyuncularıyla anlaşmalar yapmaya devam ediyor.