Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bitti, tatile mi gitti? Demet Özdemir’den bikinili poz!

Dizi bitti, tatile mi gitti? Demet Özdemir’den bikinili poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, Çarşamba akşamı yayınlanan finalin ardından yaptığı bir paylaşımla, tatile gittiği tahminlerini yaptırıyor. Oyuncunun bir süre sonra bir sinema filminde rol alacağı biliniyor. Film öncesi dinlenmek için tatile gitmiş olma ihtimali de yüksek.

Özdemir, son yılların dikkat çeken genç oyuncularından birisi. Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki oyunculuğu ile de beğeni topladı ve hayran kitlesini büyüttü.

Dizinin final yapmasından sonra, Haziran ayında bir sinema filminde rol alacağı gündeme gelmişti. Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile birlikte rol alacak oyuncu.

Netflix için çekilecek olan film öncesinde bir süre tatil yapacağı da gündeme gelmişti. Demet Özdemir, önce yakın arkadaşı Rutkay Öziş ve bir başka arkadaşı ile bir arabada yolculuk ederken çekilen videosunu paylaştı.

Şarkıyla birlikte dans eden oyuncu, hayranlarını merakta bırakırken, daha sonra bikinili bir fotoğrafını paylaştı.

Frikik vermemek için özenli davrandığı görülen oyuncunun üst kısmını kapattığı görülen fotoğrafta, çimenlere uzanarak güneşlendiği görülmekte…

Dizi bitti, tatile mi gitti? Demet Özdemir'den bikinili poz! 7