Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi izleyenler için bu akşam zorlu bir süreç başlıyor! Çukur ve Söz’ü etkiler mi?

Dizi izleyenler için bu akşam zorlu bir süreç başlıyor! Çukur ve Söz’ü etkiler mi?

tarafından ker_def

Dizi izleyenler için bu akşam zorlu bir süreç başlıyor! Çukur ve Söz'ü etkiler mi? 7

Televizyongazetesi/Analiz
Yepyeni diziler, yepyeni hikayeler, yepyeni heyecanlarla iddialı dizilerden 5 tanesi bu hafta yayına giriyor. Bu akşam yeni dizilerden 2’si yayına başlıyor. Bir tanesi Fox TV’de yayınlanacak olan Yasak Elma ve Atv’nin iddialı dizisi 8. Gün.

Pazartesi ekranları zaten uzun süredir Çukur ve Söz’ün hakimiyetinde sürüyor. Sezon başından beri kıyasıya yarışan iki dizi, aynı zamanda Survivor ile de mücadele ediyor. Atv’nin Kırgın Çiçekler dizisi geçtiğimiz hafta ekrana veda etmişti. Kanal D’de Pazartesi akşamları yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi ise Çukur ve Söz’e güçlü bir rakip değildi.

Ancak yeni başlayacak olan 2 dizinin dengeleri nasıl değiştireceği şimdi büyük merak konusu oldu. Özellikle haftasonu dizilerin önüne geçen Survivor, Pazartesi de iddiasını sürdürüyor. Söz, Çukur ve Survivor arasında süren mücadelede bu yeni iki dizinin yeri ne olacak henüz bilinmiyor ancak Pazartesi akşamları izleyenlerin kafalarının bir hayli karışacağı görülüyor.

Zira, 8. Gün hikayesiyle ve oyuncularıyla hayli iddialı bir dizi olacak gibi duruyor. Alternatif arayanların yeni adresi olmaya da aday.

Aynı şekilde Yasak Elma dizisi de entrika ve aşkın bolca yere alacağı hikayesi ve oyuncularıyla da Fox izleyicilerinin dikkatinden kaçmayacaktır.

Bu akşam ve daha sonraki haftalarda Pazartesi akşamının hayli karışık olacağı anlaşılıyor. İzleyenlerin çoğunlukla sezon başından beri izledikleri dizileri tercih etme ihtimalleri yüksek ama sezon ortasında ekrana gelip de diğerlerinin hızla önüne geçen dizileri de göz önüne alarak durumu ilerleyen haftalarda daha net anlayabileceğiz. Sen Anlat Karadeniz’in sezon ortasında ekrana girdikten sonra yarattığı etki düşünülürse, her yeni gelen dizi, devam eden diziler için de reyting tablosunda yeni birer rakip olarak duruyor.

Şimdi gelelim bu akşam başlayacak iki diziyle ilgili detaylara…