Ana sayfa Sosyal Medya Dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk, Almila Ada’nın morali yüksek! Şans ise Eslem Akar’ın yanında!

Dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk, Almila Ada’nın morali yüksek! Şans ise Eslem Akar’ın yanında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü kadın oyuncular sosyal medya paylaşımları ile instagram’da ilgi görmeye devam ediyor. Son dönemin dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk ile Almila Ada yine de moral bozmadılar. Eslem Akar ise başarısının karşılığını yeni bir dizi projesi ile taçlandırdı.

Yeni Hayat dizisinde başrolde yer alan ve Serkan Çayoğlu ile birlikte yeni bir maceraya atılan Melisa Aslı Pamuk, Kanal D’nin düşük reytingleri ile diziyi yayından kaldırmasının şanssızlığını yaşadı. Ünlü oyuncu bu duruma rağmen moral bozmuyor ve yeni projeleri bekliyor. Keyifli paylaşımı ile takipçilerinin ilgisini çeken oyuncu, binlerce de beğeni topladı.

Dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk, Almila Ada'nın morali yüksek! Şans ise Eslem Akar'ın yanında! 9

Eslem Akar ile Almia Ada’da yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekti. Hatırlanacağı üzere iki ünlü oyuncu da Güvercin isimli Star TV dizisinde birlikte rol almıştı. Düşük reytingler nedeniyle bu dizide 16. bölümü ile birlikte ekrana veda etti.

Eslem Akar, Güvercin final yapsa bile bu dönemde hem Aile Şirketi isimli Bein Connect projesinde yer almayı başardı hem de Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası’na başladı.

Akar, yeni dizisinde bu sefer komedi performansı ile hayranlarının karısına çıkacak.

Dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk, Almila Ada'nın morali yüksek! Şans ise Eslem Akar'ın yanında! 10

Almila Ada da son yıllarda öne çıkan isimlerden birisi oldu… Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Sosyal medyada da takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, aşağıdaki paylaşımıyla binlerce beğeni topladı ve “Sen bir meleksin” diye yorumlar aldı.

Dizi mağdurları Melisa Aslı Pamuk, Almila Ada'nın morali yüksek! Şans ise Eslem Akar'ın yanında! 11