Ana sayfa Sosyal Medya Dizi şanssızlığı yaşayan Aslıhan Güner net bir karar aldı!

Dizi şanssızlığı yaşayan Aslıhan Güner net bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisinde etkileyici bir çıkış yapan Aslıhan Güner, bu sezon ise Uzak Şehrin Masalı ile büyük talihsizlik yaşadı. Fox TV’de ekrana gelen dizinin çekimleri Kars’ta yapıldı ama reytingler düşük gelince hikaye 5. bölümde sona erdi.

Kars yapılan çekimlerin güzel ve keyifli geçtiğini anlatan Aslıhan Güner, “Uzun süredir zaten çok yoğun çalışmıştık. böyle bir nefes aldık” diye konuştu. 3 senedir yoğun bir sürecin içinde olduğunu hatırlatan Aslıhan Güner, “Şimdi artık eşimle vakit geçiriyorum. Biraz dinleniyoruz. Proje okuyoruz, güzel projeler geliyor” diye konuştu.

Aslıhan Güner, yeni bir proje noktasında kararını verdi. Gelen yapımları titiz bir şekilde inceleyen oyuncu, izleyicilerin karşısına güzel bir proje ile çıkmak istiyor. Bu nedenle de acele etmediğini anlatan oyuncu, iyi bir proje buluna kadar beklemeyi tercih edecek.

Dizi şanssızlığı yaşayan Aslıhan Güner net bir karar aldı! 7

Kızıl saçları ile Kuzey Yıldızı dizisinde beğeni toplayan oyuncu, Uzak Şehrin Masalı için ise gerçek saç rengine dönüş yapmıştı. Rol için her şeyi değiştirebileceğini anlatan Aslıhan Güner, “Son proje için rengini değiştirmiştik. İş bitince de kısalttım” diyerek saçlarının son hali hakkında detay verdi.

Henüz kabul ettiği bir proje olmadığının altını çizen Aslıhan Güner, birçok teklif geldiğini ve değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti.