Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi setinde taciz iddiası Birkan Sokullu’yu çıldırttı!

Dizi setinde taciz iddiası Birkan Sokullu’yu çıldırttı!

tarafından ker_def

Birkan Sokullu, dizi setindeki taciz olayının takipçisi oldu!

Yaşamayanlar dizisi Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak lanse edilmişti.

Birkan Sokullu’nun yanı sıra Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Selma Ergeç dizinin başrollerinde yer almıştı. Yaşamayanlar dizisi oyuncuların performansı ve dizinin konusu bakımından çok eleştirildi. Ancak internet platformunda yayınlanmış olması yani birçok kişinin diziyi izlememiş olması eleştirilerin sınırlı kalmasına yol açmıştı.

Ancak diziden gelen taciz iddiası haberleri, Yaşamayanlar’ın oluşturduğu yankıdan daha büyük bir yankı oluşturdu.

Birkan Sokullu, “Yaşamayanlar” dizinin setindeki oyuncu arkadaşı Elit İşcan’ın, Efecan Şenolsun’un kendisini taciz ettiği iddialarıyla ilgili konuştu.

Sokullu, rol arkadaşı Elit İşcan’ın, Efecan Şenolsun’un tacizine uğradığı iddialarıyla ilgili, “Olayın yakın takipçisiyiz. Bu aralar setlerde taciz çoğalmaya başladı” dedi.

Dizi setinde taciz iddiası Birkan Sokullu'yu çıldırttı! 7

Efecan Şenolsun’un, alkollü olduğu sırada kendisine küfür ettiğini, üç kez sözlü ve fiziksel tacize uğradığını söyleyen İşcan, konuyu yargıya taşımıştı.

Bu tarz konuların çok hassas olduğunu vurgulayan Birkan Sokullu, “Gereken açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptım. Can sıkıcı bir şey… Bu aralar setlerde taciz olayları çoğalmaya başladı. Biz oyuncular yaşananlardan dolayı çok üzülüyoruz. Tüm ekip, olayın iç yüzünü öğrenmek için takipteyiz“ şeklinde konuştu.