Ana sayfa Sosyal Medya Dizi talihsizi Elçin Sangu ortadan kayboldu, hayranları onu arıyor!

Dizi talihsizi Elçin Sangu ortadan kayboldu, hayranları onu arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizi ile parlayan Elçin Sangu, son yıllarda bir türlü hayranlarının memnun olduğu bir dizide yer alamadı. 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılından itibaren setlerde yer almaya başladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide Jale karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Bir Aşk Hikayesi’ndeki Eda olarak da beğeni toplamıştı. Oyuncuyu parlatan iş Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisi oldu.2018 yılında Çarpışma, dizisinden sonra geçen sezon İyi Günde Kötü Günde ve bu sezon da Yalancılar ve Mumları isimli yapımlar heyecan yaratmıştı.

Ancak son iki dizisi erken final yapan ve bu duruma bir hayli üzüldüğü bilinen Elçin Sangu, uzun süredir ortalarda görünmüyor. Ekim ayının sonunda final yapan Yalancılar ve Mumları dizisi oyuncu kadrosu ile muhteşem bir buluşmanın adresi oldu ama hikaye tutmayınca da dizi 5 bölüm sürebildi.

Elçin Sangu’nun final kararı gelince sette çok sinirlendiği ve bunu dışarıya da yansıttığı iddiaları ortaya atılmıştı. O tarihten bu yana ortalarda görünmeyen oyuncu, instagram hesabından da uzun süredir paylaşım yapmıyor.

Dizi talihsizi Elçin Sangu ortadan kayboldu, hayranları onu arıyor! 8

Bu durum üzerine oyuncunun hayranları twitter ortamında etiket çalışması yaptı. Elçin Sangu’ya olan hayranlıklarını bir kez daha dile getiren sevenleri, “Elçin neredesin?” diye de sorular sordu.

Twitter’de Elçin Sangu etiketine binlerce ileti bırakıldı ve “Biz senin için buradayız” diyen takipçiler, yeni yıl için de güzel dileklerde bulundu.

Dizi talihsizi Elçin Sangu ortadan kayboldu, hayranları onu arıyor! 9

Oyuncunun yabancı hayranlarının da bu etiket çalışmasına katıldığı ve yıl için güzel dileklerde bulunduğu görüldü.