Ana sayfa Dizi Haberleri Dizide birbirlerini yiyorlar ama Maraşlı tam kadro oradaydı!

Dizide birbirlerini yiyorlar ama Maraşlı tam kadro oradaydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’nin yeni dizisi Maraşlı yayına girdiğinden beri Pazartesi akşamlarının çok konuşulan dizisi olmayı da başardı! Güçlü rakiplerine karşılık dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Güçlü oyunculukları ile ön plana çıkan dizide iki başrolün de başarılı performansı diziye ivme katıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz’u buluşturan Maraşlı dizisinde oyuncular da oyunculuklar da çok konuşulmakta. Karakterlerinin hakkını veren isimleri bir araya getiren dizi, kadrosu ile dikkat çekmekte.

Aynı zamanda ilginç hikayesi ve şaşırtıcı gelişmelerle Pazartesi akşamlarının yeni alternatifi olan Maraşlı dizisinde gizem de entrika da eksik olmuyor.

Hala taşların yerine oturmadığı olayların da arkası kesilmiyor! Maraşlı’nın bile tam olarak ortaya çıkmayan gerçekleri izleyenleri merak içinde bırakıyor.

Alina Boz’un Mahur karakterine çok yakıştığı konuşulurken, Burak Deniz’in de Maraşlı rolündeki başarılı performansı dillerde.

Mahur’un ailesi ise bir başka gizem! Her birinden enteresan gerçekler dökülüyor bölümler ilerledikçe. Necati ile ilgili gerçeğin ortaya çıkmasından sonra da dizi iyice başka bir yöne doğru gitmeye başladı.

Mahur’un vurulmasından sonra ise işler karışacak! Bu arada başta çok sağlam bir aile gibi duran Türel ailesi bir bir dökülürken, aynı sofraya bile oturamaz hale geldiler!

Kamera arkasında ise durum bambaşka! Oyuncuların hep birlikte set arasında bir restaurantta yemek yedikleri o anları Rojda Demirer ve Alina Boz paylaştı. Burak Deniz, Serhat Kılıç, Cengiz Sezgin, Arda Sarıgün ve Kerem Atabeyoğlu’nun da yer aldığı poza bakınca, dizideki durumla ironik bir fotoğraf ortaya çıkmış!

İşte o paylaşım…

Dizide birbirlerini yiyorlar ama Maraşlı tam kadro oradaydı! 7