Ana sayfa Sosyal Medya Dizide dram, arkada komedi! Melis Sezen, Sadakatsiz’de gerip, sette eğleniyor!

Dizide dram, arkada komedi! Melis Sezen, Sadakatsiz’de gerip, sette eğleniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmamıştı. Dizinin oyuncularından usta isim Burak Sergen ile Melis Sezen’in koronavirüse yakalandıkları öğrenilmişti. Sergen, halen hastanede ve entübe edilmiş durumda.

Melis Sezen ise iyileşti ve çalışmaya başladı. Yeni bölüm ise yarın akşam ekranda olacak. Merakla beklenen dizide Derin’in kaçırılmasından sonra Asya da hastalarından Faruk ve eşi Nazan’ın eline düşmüştü.

Yeni bölümde ikilinin nasıl kurtulacağı büyük merak konusu. Fragmanda Asya’nın iplerinden kurtulup camı kırdığı ancak kaçamadıkları görüldü. Gerilimin arttığı dizinin setinde ise başka bir durum yaşanıyor!

Dizide hastalıklı bir kişilik olan Faruk’u Onur Berk Arslanoğlu ve Nazan’ı da Name Önal oynuyor. Melis Sezen, iki oyuncuyla verdiği keyifli fotosuyla, kamera arkasında hayli eğlendiklerini de gösteriyor.

Dizide dram, arkada komedi! Melis Sezen, Sadakatsiz'de gerip, sette eğleniyor! 9

Bu arada eline ve yüzüne makyajla yaralı görüntüsü verilen oyuncu, instagram sayfasından “Derin is back! Çarşamba görüşürüz” diyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Dizide dram, arkada komedi! Melis Sezen, Sadakatsiz'de gerip, sette eğleniyor! 10

Oyuncu, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un doğum gününü de aşağıdaki pozla kutladı. Dizinin Asya’sı Cansu Dere’nin de olduğu fotoğrafta yönetmen ve oyuncuların keyifli bir anı yer alıyor…

Dizide dram, arkada komedi! Melis Sezen, Sadakatsiz'de gerip, sette eğleniyor! 11