Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizide sırlarla dolu ama gerçekte çok farklı, işte Berk Oktay’ın kişiliğinin en dikkat çeken özelliği!

Dizide sırlarla dolu ama gerçekte çok farklı, işte Berk Oktay’ın kişiliğinin en dikkat çeken özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Geçen sezon Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteri ile izlediğimiz oyuncu, bu sezon ise sırlarla dolu Fırat karakteri ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

Seray Kaya ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, özel hayatında ise Yıldız Çağrı Atiksoy ile evliliği ile magazin gündeminde bir süredir yer almaya devam ediyor. Çiftin mutlulukları hayranları tarafından da sosyal medyada övgü dolu mesajlarla karşılandı. Şimdi ise iki oyuncu da işlerinin başına döndü.

Berk Oktay; Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrol erkek oyuncusu olurken, geçen sezondan bu yana da Yıldız Çağrı Atisoy’u Kuruluş Osman dizisinde izlemekteyiz.

Dizide sırlarla dolu ama gerçekte çok farklı, işte Berk Oktay'ın kişiliğinin en dikkat çeken özelliği! 7

Hayatın içinden bir dizi çektiklerini söyleyen oyuncu, Fırat karakterinin de kızılacak yanları olabileceğini söyledi. Berk Oktay, kişilik olarak negatiflikten uzak durmaya çalışan birisi olduğunu açıkladı.

Oyuncu, “Ben genellikle pozitif bir insanım. Negatifliklere gömülmeyi sevmeyen bir insanım. O yüzden huzuru seçen bir insanım. O yüzden negatiften uzak duruyorum” diye konuştu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ise sırlarla dolu olan Fırat karakterinin izleyicilerin seveceği yönleri de var, onu eleştirecekleri özellikleri de olacak. Berk Oktay’a göre bu durum Fırat’ın hayatın içinden bir karakter olduğu anlamına geliyor.