Ana sayfa Dizi Haberleri Diziler bir bir final yaparken, Aşk Mantık İntikam bu noktaya bile geldiği için takdiri hak ediyor!

Diziler bir bir final yaparken, Aşk Mantık İntikam bu noktaya bile geldiği için takdiri hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Romantik komedi hikayesi olarak başlayan ama Eylül ayından itibaren bir dram projesi haline dönüşen Aşk Mantık İntikam, tebrik edilmeyi hak ediyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi 32 bölüm yayınlandı ve bu noktaya gelmesi bile büyük bir başarının eseri…

Burcu Özberk zaten romantik komedi hikayelerinin en çok sevilen kadın başrollerinden birisi. Hatta Burcu Özberk için ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ unvanını vermek yanlış olmayacaktır. İlhan Şen’in de dizinin ilk bölümlerindeki romantik komedi hikayesine ne kadar yakıştığını gördük. Son dönemde dram yapımı haline gelmiş olsa da diziye tutkuyla bağlı geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Fox TV, yeni sezonda yaz döneminde ilk olarak Aşk Mantık İntikam dizisini başlattı. Proje o kadar çok sevildi ki, yaz aylarının en çok izlenen yapımı oldu. Kış dönemi dizilerinin başlamasına rağmen Aşk Mantık İntikam, bugünlere gelerek de kalitesini ortaya koydu.

Diziler bir bir final yaparken, Aşk Mantık İntikam bu noktaya bile geldiği için takdiri hak ediyor! 8

Bu süreçte Fox TV’de birbiri ardına yeni diziler başladı ve saman alevi gibi de söndü… Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir ve Elkızı isimli diziler final yaparak ekrana veda etti. Bu süreçte Aşk Mantık İntikam dizisi ise ortalamanın üzerinde gelen reytingleri ile ayakta kalmaya ve hikayesini izletmeyi sürdürdü.

Dizinin hikayesinde birçok önemli değişiklik yapıldı. İzleyicilerin eleştirilerini de dikkate alan senaristler, sürekli yenilikler yaparak ilginin düşmemesine çalıştı. Anıl Altan’ın ardından; Sebahat Kumaş, Elçin Atamgüç, Cem Belevi ve Erdem Şanlı gibi oyuncular üst üste diziye dahil eldi.

Diziler bir bir final yaparken, Aşk Mantık İntikam bu noktaya bile geldiği için takdiri hak ediyor! 9

Yeni karakterler, yeni olaylar derken Aşk Mantık İntikam dizisi bir şekilde ayakta kalmayı başardı. En son Kanunsuz Topraklar dizisinin 16. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

Bu kadar büyük bütçeli Kanunsuz Topraklar’ın bile yayından kaldırıldığı bir ortamda, Aşk Mantık İntikam, mütevazi bütçesi ama akıllı adımları ile ayakta kalmayı başarıyor.

Tabii ki dizinin reytingleri çok iyi noktada değil. Her zaman bir final ihtimali kapıda duruyor. Ama yine de şimdiye kadar sergilediği performans ve bu noktaya gelmesi bile, çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.