Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilerde yer almayan Keremcem’den hayranlarını şoke eden oyunculuk kararı!

Dizilerde yer almayan Keremcem’den hayranlarını şoke eden oyunculuk kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve müzisyen Keremcem yeni imajı ile dikkatlerden kaçmıyor. Uzun saçlı haliyle kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, bir süredir televizyon ekranında da yer almıyor. 1977 yılında Muğla’da dünyaya gelen oyuncu, 2005 yılından bu yana oyunculuk yapıyor.

Müzik ile oyunculuğu bir arada götüren Keremcem, şimdiye kadar birçok projede farklı rolleri canlandırdı. Seslendirdiği şarkılarla da hayranlarını mest eden Keremcem, O Hayat Benim dizisindeki Ateş karakteri ile çok konuşulmuştu. İki Yalancı, Aşk ve Mavi, Kimse Bilmez gibi dizilerde de önemli rollerde yer alan oyuncu, en son Yetiş Zeynep isimli dijital dizide Engin karakterini canlandırdı.

Televizyon ekranında 2 yıldan uzun süredir yer almayan Keremcem, geçtiğimiz aylarda Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ile dikkatleri çekti. Şimdilerde müzik çalışmalarına devam eden oyuncu, yeni projeleri konusunda bilgi verdi.

Oyuncu, “10 şarkılık bir albüm yaptım, 1,5 sene sürdü. Mayıs sonu gibi görüyoruz olacağız. Güzel şarkılar. Müziği özledim, albüm yapmayı özledim” açıklamasını yaptı.

Dizilerde yer almayan Keremcem'den hayranlarını şoke eden oyunculuk kararı! 7

Televizyonda yer almadığı son dönemde müzik ile yoluna devam eden ve albümünü hazırlayan Keremcem, büyük heyecan içinde. Mayıs sonunda yayınlanacak olan albümü hayranları da büyük bir merakla bekliyor.

Keremcem, “Benim ilk gelme sebebim müzikti. Oyunculuk girince odağı kaçıyor insanın. Şarkılar da birikmişti. Kimse yapmıyor diye albüm yapmamamız gerekmiyor” dedi.

Oyunculuk ile müziği bir arada götürme konusunda kararsız olduğunu da anlatan Keremcem, şunları söyledi: “Eğer müziği bu kadar engelleyecekse biraz şeyim… Korona bir sürü şeyin farkına varmamızı sağladı. Benim de bunu fark etmemi sağladı. Müzikten uzaklaştım.”

Koronavirüs döneminde sosyal medyadan çok fazla canlı yayın yapılınca bu ortamdan uzaklaştığını ve soğuduğunu anlatan oyuncu, biraz takipçi kaybettiğini de ifade etti.

Albümü ile birlikte yeniden sosyal medyada etkili olacağını belirten Keremcem, “100 bin kişi kadar eksildi, niye gidiyorsunuz arkadaşlar. Albüm gelince sonra takip edin” diyerek hayranlarına mesaj yolladı.