Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerdeki büyük rekabet! Kim kazandı, kim kaybetti! İşte son dizi karnesi!

Dizilerdeki büyük rekabet! Kim kazandı, kim kaybetti! İşte son dizi karnesi!

tarafından ker_def

Dizilerdeki büyük rekabet! Kim kazandı, kim kaybetti! İşte son dizi karnesi! 7

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar’ın, geçen haftanın dizilerinden derlediği analizi:

Geçen Haftanın (05 – 11 Şubat 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 05 – 11 Şubat 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

Söz, Çukur, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz, Yalaza (Final), Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Kızlarım İçin, Alija, Diriliş Ertuğrul, Meryem, Sen Anlat Karadeniz, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Siyah İnci, Mehmetcik Küt’ül Amare, Yuvamdaki Düşman, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalk Gidelim, Gülizar, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin göz Yaşları ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz 3.bölümünde aldığı 18,44 reyting puanı ile bu haftada ilk sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin Bizim aile dizisi aldığı 7,29 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında, bu hafta Diriliş Ertuğrul 105. bölümünde aldığı 19,07 puanla AB’nin birinci sırada tekrar yer aldı. TRT1’in “Mehmetcik Küt’ül Amare” dizisi AB’de aldığı 7,15 puanla 10.sırada yer alıyor.