Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerden teklif olmayınca Merve Boluğur kendi çözümünü buldu!

Dizilerden teklif olmayınca Merve Boluğur kendi çözümünü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur hayranları, ekrana dönmesi konusunda her sezon büyük bir beklenti içine giriyor ama yıllardır da ortada yeni bir şey olmamasına üzülüyor. Boluğur’a bu sezon da beklediği dizi teklifleri gelmemiş olacak ki, herhangi bir anlaşmasını duymadık.

Kariyerinde çok başarılı işlere imza atan oyuncu, 4 yıla yakın süredir hayranlarıyla yeni bir projede buluşmadı. Zaman zaman yeni bir işi olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü söyleyen oyuncu, sonrasında bir anlaşma haberi vermedi. Sonuç olarak da hayranları yeni proje geleceği konusunda biraz umutsuz gibi… Ancak Merve Boluğur, takipçilerine bir sürpriz yaptı.

Oyuncu yeni projesini sosyal medya üzerine konumlandırdı. Youtube’da bir kanal açarak, ‘youtuber’lık hevesini ortaya koyan Merve Boluğur, ilk paylaşımını da yaptı.

Merve Boluğur, yayınladığı videoda aradığı erkek ile ilgili hem esprili hem de durumu tiye alan sözleriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, kriterleri saydı ve beyninin sol tarafını kullanan birisi olması gerektiğini de ifade etti.

Boluğur’un hayranlarının ilk yorumlarının olumlu olduğu ve videoların devamını bekledikleri de görülüyor. Oyuncunun takipçi sayısı ise henüz 3 bin 200’ler civarında bulunuyor. Boluğur takipçi artırmak için de instagram hesabından tanıtımlar yayınlamayı sürdürüyor.

İşte Merve Boluğur’un videosu: