Ana sayfa Güncel Haberler Dizileri unutan Deniz Çakır, kendini sokak hayvanlarına adadı!

Dizileri unutan Deniz Çakır, kendini sokak hayvanlarına adadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İşte Deniz Çakır’ın kendi el emeği ve göz nuru aksesuarlar! Geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gönderildikten sonra Erkan Petekkaya ile birlikte kısa süren Vurgun dizisi macerası yaşayan Deniz Çakır, şu aralar kendini sokak hayvanlarına adadı.

Ünlü oyuncu, Bodrum tatili süresinde kendi el emeği göz nuru olarak hazırladığı aksesuarları satışa çıkartacak ve elde edilecek gelirleri de sokak hayvanlarının yararına kullanacak. Instagram hesabından paylaşım yapan Deniz Çakır, Gümüşlük’te sergileyeceği bu ürünleri paylaştı.

“En sevdiklerim için, en güzel ayda ve Bodrum’da bunları yaptım.Bunlar bazıları, canım sokak hayvanları için her emek” diye not düşen Deniz Çakır, Gümüşlük Sokak Hayvanları için bu çalışmaya imza attığını özellikle belirtti.

Çakır’ın bu duyarlılığı beğeni ve iltifat aldı.Yönetmen Hilal Saral, “Ellerine sağlık” diye mesaj yazdı. Takipçileri ise çok güzel olduğunu belirtip emekleri için teşekkür etti.

İşte Deniz Çakır’ın paylaşımı:

En sevdiklerim için , en güzel ayda..ve Bodrum’da… bunları yaptım..Bunlar bazıları… canım sokak hayvanları için her emek … yarın 16:00 itibarıyla @off_gumusluk ‘de olucam… ve onların yararına sizlere sunucam yaptıklarımı… @gumusluksokakhayvanlari ile beraber güzel çocuklar için umarım seversiniz el emeği göz nurlarımı… ?? ?