Ana sayfa Sosyal Medya Dizileri uzun soluklu olmayan Bora Akkaş aşkta kazanıyor!..

Dizileri uzun soluklu olmayan Bora Akkaş aşkta kazanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Bora Akkaş, yeni sezonda Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ile baş rolü paylaştı.

Komedi ve aşkı buluşturan hikayesiyle ve büyük umutlarla ekran macerasına başlayan dizide ikilinin uyumu beğenilse de İçimizden Biri’nin ekran macerası çok uzun soluklu olmadı. Reyting savaşında mağlup olan dizi sadece 6 bölüm ekranda kalabildi.

Aynı zamanda BluTV’nin Çağan Irmak imzalı Yeşilçam dizisinde, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerle beraber rol alan Bora Akkaş bir süredir ekranlardan uzakta. Oyuncu şu sıralar tiyatro sahnesinde  Harika Şeyler Listesi adlı oyunla hayranlarıyla buluşuyor.

Bir süredir Oben Alkan ile birlikte olan ve sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan ünlü oyuncu kural bozmadı, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla da kutladı.

Bora Akkaş’ın,  ‘İyi ki doğdun Obim benim. Seni seviyorum’ yazdığı paylaşımı takipçilerinde kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Dizileri uzun soluklu olmayan Bora Akkaş aşkta kazanıyor!.. 7

Öte yandan oyuncu, Meyhanedeyiz.biz adlı YouTube kanalında yayınlanan ‘Hadi Mi’ programının 2. bölümünü de takipçileriyle paylaştı. Oyuncuya Hadi Mi’de  ünlü oyuncular İrem Sak ve Serkan Keskin eşlik ediyor.