Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerin 3 jönünden 3 ilginç poz… Uraz Kaygılaroğlu cool, İsmail Demirci salaş ve Hilmi Cem İntepe tarz olmuş!

Dizilerin 3 jönünden 3 ilginç poz… Uraz Kaygılaroğlu cool, İsmail Demirci salaş ve Hilmi Cem İntepe tarz olmuş!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizileriyle ekranlara gelen üç başarılı oyuncu, aynı zamanda sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da izleyenlerin heyecanla takip ettikleri isimler. Son dönemin başarılı ve takip edilen oyuncularından olan Hilmi Cem İntepe, Uraz Kaygılaroğlu ve İsmail Demirci’nin instagram paylaşımlarına bir bakalım.

İlk olarak Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Uraz Kaygılaroğlu’na bakalım. Oyuncu, bir dönem kilolarıyla dikkat çekerken, diyet ve sporla çok farklı bir görünüme kavuşarak dizilerin aranan jönleri arasına girmeyi başardı. Tabii sadece fiziğiyle değil, öncelikli olarak oyunculuğuyla dikkat çekmekte.

Şimdilerde Star TV’deki dizisi Sefirin Kızı’nda Gediz karakterini oynayan Uraz Kaygılaroğlu, bir moda çekiminden kareyi takipçileriyle paylaştı ve büyük beğeni aldı…

İşte Kaygılaroğlu’nun cool hali…

@lofficielhommesturkiye
@oldspiceturkiye

Fotoğraf: @umurozcan
Moda Editörü: @tugceozakdag
Röportaj: @baglankeskin
Saç Makyaj: @m.perilhou

Dizilerin 3 jönünden 3 ilginç poz... Uraz Kaygılaroğlu cool, İsmail Demirci salaş ve Hilmi Cem İntepe tarz olmuş! 9

Bir diğer isim ise Hilmi Cem İntepe. Genç oyuncu, kendi kuşağında dikkat çeken bir isim. Şimdilerde atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinde Jessica May ile başrolde oynuyor. İntepe, dizinin çekildiği Kapadokya’dan bir fotoğrafını paylaştı.

Uçan balonların arkasında fon olarak durduğu fotoğrafta Hilmi Cem İntepe, siyah kıyafeti ve kamuflaj montuyla hayli tarz olmuş…

Kapadokya’da sıradan bir sabah..????

Dizilerin 3 jönünden 3 ilginç poz... Uraz Kaygılaroğlu cool, İsmail Demirci salaş ve Hilmi Cem İntepe tarz olmuş! 10

İsmail Demirci ise ailesinden uzakta Ordu’da Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerinde. Oyuncu, dizideki Kuzey karakteri ile beğeni topluyor. İsmail Demirci, eşi Hande Soral’dan uzakta biraz kendisini salmış sanki! Oyuncunun salaş hali dikkatlerden kaçmıyor!

????

Dizilerin 3 jönünden 3 ilginç poz... Uraz Kaygılaroğlu cool, İsmail Demirci salaş ve Hilmi Cem İntepe tarz olmuş! 11