Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerin sevilen 3 ismi Birce Akalay, Meriç Aral ve Hazar Ergüçlü’den iddialı pozlar

Dizilerin sevilen 3 ismi Birce Akalay, Meriç Aral ve Hazar Ergüçlü’den iddialı pozlar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız, dizilerle yakından tanıdığımız, başarılı oyunculuklarıyla kendilerinden söz ettiren 3 oyuncunun sosyal medyadan yaptıkları son pozlara bakalım. Bu hafta yayına girecek olan Alev Alev dizisinde oynayan Hazar Ergüçlü ile birlikte Birce Akalay ve Meriç Aral da şu sıralar dizileriyle gündemde.

İlk olarak Babil dizisinde oynayan Birce Akalay’ın yaptığı son paylaşım aşağıda yer alıyor. Oyuncu, dizideki İlay karakteri ile yine izleyenlerin gönlünü fethetmekte. Rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla dikkatleri çekerken, güzelliğiyle de dillerde.

Birce Akalay’ın vücudunda pek çok dövme de var. Oyuncunun moda çekimlerinde verdiği pozlarda bu dövmeler daha net görünüyor. Akalay’ın son verdiği ve takipçilerinin beğenisini kazanan fotoğrafında da omuzundaki büyük dövme dikkat çekmekte. Akalay, oyunculuğunun yanı sıra dövmeleriyle de iddialı…

_______parfum thérémine.

Dizilerin sevilen 3 ismi Birce Akalay, Meriç Aral ve Hazar Ergüçlü'den iddialı pozlar 9

O’nu en son Netflix’te 4 sezon yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde izledik. Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncu, dijital platformdaki dizisinde Zeynep karakteriyle dikkatleri çekti. Genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Hazar Ergüçlü, gelecek hafta 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Alev Alev dizisiyle ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Oyunculuğundaki iddiasını günlük hayatındaki giyim tarzında da gösteriyor Hazar Ergüçlü. Genelde spor giyinen ama kendine has bir tarzı olan Ergüçlü, kışı getirmiş bile…

Kışa hazırım fotosu⚡️

Dizilerin sevilen 3 ismi Birce Akalay, Meriç Aral ve Hazar Ergüçlü'den iddialı pozlar 10

Şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde izlediğimiz Meriç Aral da sessiz sedasız ama derinden ilerleyen bir oyuncu. Çok ortalarda görünmeyen, oyunculuğunda da daha doğal ve abartısız tarzıyla dikkat çeken başarılı bir isim.

Meriç Aral’ın dizilerdeki sadeliğine karşın bir moda çekimindeki iddialı deri kıyafeti ile verdiği poz dikkat çekiyor.

Madem #backstage fotosu payşabiliyoruz, neden paylaşmayalım ???????????? @unerzeynep
????: @meliksahtas

Dizilerin sevilen 3 ismi Birce Akalay, Meriç Aral ve Hazar Ergüçlü'den iddialı pozlar 11