Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerinin hepsine kapıyı gösteren Show TV’nin güvendiği yeni bir dizi var!

Dizilerinin hepsine kapıyı gösteren Show TV’nin güvendiği yeni bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisine izleyiciler veda etti. Sırada Ramo var ve Cuma günü bu dizi de final bölümü ile veda edecek… 4. sezonu devam eden Çukur dizisinin Mayıs sonunda vedası gerçekleşecek. Ardından da Kuzey Yıldızı isimli dizinin Haziran ortasında son bölümü yayınlanacak. Show TV’nin Alev Alev dizisine de final yaptırması bekleniyor ama son karar verilmediği için net bir şey söyleyemiyoruz.

Sonuç olarak, elindeki tüm dizilere kapıyı gösteren Show TV, yeni sezon için izleyicilere yeni sürprizler yapacak.  30.yılını kutlayan kanalın attığı bu adım çok radikal olarak değerlendiriliyor. Kanalın sürpriz dizileri de bir bir ortaya çıkıyor. İtfaiyecilerin hayatının anlatıldığı Kırmızı Kamyon dizisi büyük bir iddia ile ekrana geldi. Ancak Çarşamba rekabetinin sıkıntıları arasında kaybolan dizi, doğru bir karar ile Haziran ayına ertelendi.

Dizilerinin hepsine kapıyı gösteren Show TV'nin güvendiği yeni bir dizi var! 8

Show TV’nin yeni stratejisinde Kırmızı Kamyon önemli bir rol oynayacak. Bakalım Haziran ayında yeniden başlayacak olan proje, hak ettiği yüksek izlenme oranlarını elde edebilecek mi?

Show TV’nin güvendiği bir diğer dizi ise Camtavanlar… İş yerlerinde kadınların yükselmesinin önlemeye yönelik engeller ve fırsat eşitsizliğine dikkat çekecek olan dizinin kadrosu tamamlanma aşamasına geldi.

Çekimlerine 10 gün içinde başlanması beklenen projede Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi buluştu. Çukur’daki Celasun karakterinin ayrılığı hayranları üzmüştü. Ancak Kubilay Aka yeni dizisiyle yine hayranlarını etkileyecektir.

Dizilerinin hepsine kapıyı gösteren Show TV'nin güvendiği yeni bir dizi var! 9

Bu dizide restoran sahibi bir adam ile genç bir kadının aşk hikayesini izleyeceksiniz. İşyerlerinde kadınların yükselmesini engelleme ve bir dizi benzer faaliyete verilen “cam tavanlar” ifadesi, yeni dizinin de ismi oldu…

Bensu Soral, 2107 yılındaki İçerde dizisinden bu yana dizi setlerinde yoktu. Uzun süredir dinlenmekte olan oyuncu, hikayesini ilginç bulduğu Camtavanlar ile dönüş yapacak ki, bu da hayranlarını çok mutlu eden bir gelişme olacak.

Show TV’nin yaz ayları için düşündüğü Camtavanlar, etkileyici bir dizi olarak görülüyor ve kanalın en önemli projelerinden birisi olarak lanse ediliyor. Bakalım, bu dizi izleyicilerden ilgi görecek mi?