Ana sayfa Sosyal Medya Dizileriyle ilgili tesadüf sonrası Birce Akalay o kadar mutlu oldu ki tarif etmek için kelime bulamadı!

Dizileriyle ilgili tesadüf sonrası Birce Akalay o kadar mutlu oldu ki tarif etmek için kelime bulamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekranlara en son Son Yaz dizisi ile gelmişti. Bu dizinin ardından uzun süredir televizyon dizisi yapmıyor. Ancak oyuncu, bu zaman zarfında boş durmadı ve iki ayrı dizide rol aldı.

Netflix için çekilen ve başrolünü İbrahim Demirkol, Miray Daner ile paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi, 3 Haziran’da yayınlanmıştı. Oyuncu, bir kanalda sunuculuk yapan deneyimli bir gazeteciye hayat veriyordu. X kuşağı bir karakter olan Lale Kıran’ın, Z kuşağı bir asistan olan Aslı ile mücadelesi anlatılıyor dizide.

Netflix’in geçtiğimiz yıl çekilen dizisi bir yıl aradan sonra yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Çok beğenilen diziden hemen sonra da Birce Akalay’ın yine geçtiğimiz yıl çekilen Mezarlık dizisiyle ilgili çok fazla detay yoktu. Olgun Toker ile başrolünde oynadığı dizi, Kuş Uçuşu’nun ardından 17 Haziran’da da Mezarlık dizisi yayınlandı.

ANS Productions ve Evrensel Film imzalı, yapımcılığını Evren Oğuz’un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, hikâyesini Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un birlikte yazdığı aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Mezarlık, aslında orijinal bir film serisi. 4 bölümden oluşan seride kadın cinayetlerini araştıran bir başkomiser ve ekibinin çabaları anlatılıyor.

Dizileriyle ilgili tesadüf sonrası Birce Akalay o kadar mutlu oldu ki tarif etmek için kelime bulamadı! 33

Birce Akalay, bu iki diziyle geçtiğimiz hafta Top 10 listesinde güzel bir tesadüf yaşadı. Her iki dizide bambaşka karakterlere hayat veren Akalay, oyunculuğu ile büyük beğeni topladı. Başarılı oyuncu, performansı ile hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizileriyle son dönemin çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı.

Aynı zamanda Netflix’in geçtiğimiz hafta Top 1 listesinin ilk iki sırasında Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri yer alıyordu. Akalay, bu güzel sonucu instagram sayfasından paylaşarak “Mutluluğumu tarif edecek kelime bulmak zor. Çok ama çok teşekkür ederiz” diyerek izleyiciye seslendi.

Dizileriyle ilgili tesadüf sonrası Birce Akalay o kadar mutlu oldu ki tarif etmek için kelime bulamadı! 34

Bu arada Netflix Türkiye’nin instagram hesabından”Oynadıkları her rolle kalbimi çalanlar var” şeklindeki sözlere “Sanırım siz de benim kalbimi çaldınız” yanıtıyla karşılık verdi…

Dizileriyle ilgili tesadüf sonrası Birce Akalay o kadar mutlu oldu ki tarif etmek için kelime bulamadı! 35