Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi de yok filmi de ama Ayça Ayşin Turan Ekim ayına damgasını vurdu!

Dizisi de yok filmi de ama Ayça Ayşin Turan Ekim ayına damgasını vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle gelen Ayça Ayşin Turan, 2021 yılı Aralık ayında ekrana veda eden projesinin ardından bir yıldır ekranda yok.

Ancak oyuncu, konuşulmaya ve gündeme gelmeye devam ediyor. Bu dizide tanıştığı ve sevgili oldukları Alp Navruz ile bir süre önce ayrıldığı haberleriyle magazine konu oldu oyuncu. Ayrıca yaz aylarında Asos’ta çekilen ve Ekin Koç ile başrolünde oynadığı Sen İnandır isimli filmi, yakında Netflix’te yayınlanacak.

Ayça Ayşin Turan, çok fazla ortalarda görünmese de hayranları onu hiç bırakmıyor! Başarılı oyunculuğu ile yer aldığı projelerde kendisinden söz ettiren Turan, aynı zamanda güzelliği ile de konuşuluyor. Son olarak Netflix’in davetine katılan Ayça Ayşin Turan, yeni bir projesi olup olmadığı sorularına hala senaryo okuduğunu söyleyerek yanıt verdi.

Dizisi de yok filmi de ama Ayça Ayşin Turan Ekim ayına damgasını vurdu! 8

“Çok merak edilen projem hala belli olmadı. Biz geçen yaz Asos’ta film çekmiştik, onun yayını bekliyoruz şimdi Netflix’te. Ama hala senaryo okuyorum.” diye konuşan oyuncu, bu arada Ekim ayında sosyal medyada da gündemden hiç düşmemiş!

Somera’nın yaptığı araştırmaya göre Ayça Ayşin Turan hakkında 203 bin 700 sosyal medya paylaşımı yapılmış! Üstelik bu rakama retweet hariç ibaresi de eklenmekte!

Dizisi de yok filmi de ama Ayça Ayşin Turan Ekim ayına damgasını vurdu! 9

Görünen o ki Ayça Ayşin Turan, bir projesi ile olmasa da her zaman konuşulan, gündemde olan, dikkat çeken isimlerin başında gelmeye devam ediyor…