Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi olan, dizisi olmayan! Ekranların iki jönü Tolga Sarıtaş ve Çağatay Ulusoy arasındaki ince detay!

Dizisi olan, dizisi olmayan! Ekranların iki jönü Tolga Sarıtaş ve Çağatay Ulusoy arasındaki ince detay!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları sinema filmlerinin yanı sıra, televizyon dizileriyle tanınan ve sevilen iki genç ve başarılı isim Çağatay Ulusoy ve Tolga Sarıtaş’ın sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımlara bakınca, aslında gerçek hayattaki ilginç bir detay gün yüzüne çıkıyor.

Malum, şu sıralar Tolga Sarıtaş Show TV’nin Arıza dizisinde başrolde yer alıyor. Oyuncu, Söz dizisi ile büyük bir hayran kitlesi edindikten sonra Ferhat İle Şirin dizisinde oynamış ama fazla uzun sürmemişti. Arka arkaya gelen projelerle birlikte Tolga Sarıtaş, kısa aralar dışında hep ekranda uzun süredir.

Sarıtaş, en popüler dönemini yaşadığı bu süreçte gelen teklifleri değerlendirerek kendisine en uygun olacak projeyi seçip ekrana ara vermeden devam ediyor.

Çağatay Ulusoy ise başka bir yol izliyor. Ekranlara en son 2016-2017 sezonlarında yayınlanan İçerde dizisi ile gelmişti. Ulusoy, daha sonra ekranda yer almak yerine, Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi olan Hakan Muhafız’da oynadı.

Ulusoy’un oynadığı ve fantastik bir dizi olan Hakan Muhafız, Netflix aracılığıyla başka ülkelerde de The Productor ismiyle yayınlandı.

Çağatay Ulusoy, şu sıralar bir dizide yer almak yerine, özgürlüğünün tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu olarak katılan Ulusoy’un, o eski karizmatik hali ve duruşu yerine, sakallarını uzatmış, kendisini biraz salmış ve daha huzurlu, rahat bir süreç geçirdiği görüldü. Oyuncu, son yaptığı instagram paylaşımında çok sevdiği deniz ve tekne ile buluştuğunu da gösterdi.

Çağatay Ulusoy hayranları daha ne kadar yeni bir dizi için bekler bilinmez ama oyuncu, dizisinin olmamasının tadını çıkarıyor şu sıralar. Aşağıda yer alan fotoğrafında da saçını ve sakalını uzattığı, tatil modunda olduğu görülen oyuncunun mutluluğu da yüzünden yansıyor.

⛵️

Dizisi olan, dizisi olmayan! Ekranların iki jönü Tolga Sarıtaş ve Çağatay Ulusoy arasındaki ince detay! 8

Arıza dizisinin Ali Rıza’sı olarak ekranlara gelen Tolga Sarıtaş’ın ise şu sıralar omuzundaki yük ağır. Zira oyuncunun başrolünü Ayça Ayşin Turan ile paylaştığı dizisinin reytingleri fena olmasa da ekrandaki onlarca dizi arasında her hafta yaşanan kıyasıya mücadele nedeniyle çok çalışması gerekiyor.

Hem bu sorumluluğun hem de oynadığı rolün ağırlığıyla Tolga Sarıtaş da başka bir süreç yaşıyor. Disiplinli ve yoğun günler geçiriyor sette, diğer oyuncularla birlikte. O yüzden onun verdiği fotoğraf da tabii ki başka bir duruş gerektiriyor.

Ekranların başarılı, karizmatik ve aranılan iki jönünden birisi dizisinin olmamasının hafifliğini yaşarken, diğeri ise sorumluluğunun farkında ve yorucu bir süreç içinde…

İşte Tolga Sarıtaş’ın son paylaşımı…

Dizisi olan, dizisi olmayan! Ekranların iki jönü Tolga Sarıtaş ve Çağatay Ulusoy arasındaki ince detay! 9