Ana sayfa Dizi Haberleri Dizisi tutmayan oyuncular kervanına Erkan Petekkaya da mı katıldı?

Dizisi tutmayan oyuncular kervanına Erkan Petekkaya da mı katıldı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay’ın rol aldığı Gold Film imzalı ‘Vurgun’ dizisi bu hafta yayınlanan 6. bölümüyle ekranlara veda etti.

Reytinglerde istenilen sonucu veremeyen dizi kısa sürede ekranların tozlu sayfalarına karışmak zorunda kaldı.

Dizinin kısa sürede yayından kaldırılmasıyla sosyal medya üzüntülerini dile getiren başrol oyuncularının bundan sonraki akıbetleri de merak konusu oldu.

Dizide Kemal karakterini canlandıran Erkan Petekkaya’yı izleyiciler ‘Beyaz Gelincik’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, ‘Dila Hanım’, ‘Paramparça’ gibi usun soluklu dizilerden hatırlıyor.  Kayıtdışı dizisinin ardından Vurgun dizisi de kısa zamanda ekranlara veda eden Erkan Petekkaya için “O da mı dizisi tutmayan oyuncular kervanına katıldı” yorumları yapıldı.

Dizisi tutmayan oyuncular kervanına Erkan Petekkaya da mı katıldı? 7

Deniz Çakır ve Emre Kınay’ı nasıl etkileyecek? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Deniz Çakır ise hakkında açılan soruşturma nedeniyle zaman zaman tepkilerin hedefinde kalıyor. Deniz Çakır’a haksızlık yapıldığını savunan hayranları yine de bu durumun oyuncunun bundan sonraki projelerini etkilemesinden de korkuyor.

Güneşin Kızları dizisinin ardından rol aldığı diziler çok uzun ömürlü olmayan Emre Kınay ise şu aralar 31 Mart’ta yapılacak belediye seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkan adayı ve bununla ilgili çalışmalarını devam ettiriyor.

Siyasete atılan Emre Kınay’ın sanat hayatına devam edip etmeyeceği ise büyük ihtimal seçim sonuçlarından sonra netlik kazanacak.