Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay bebeklerine neden çorap giydirmiyor? Takipçilerini çok şaşırttı!

Doğa Rutkay bebeklerine neden çorap giydirmiyor? Takipçilerini çok şaşırttı!

tarafından ker_def

İkiz bebekleri Rutkay Kerim ve Piraye ile paylaştığı videolar ve fotoğraflarla büyük bir ilgiyle takip edilen Doğa Rutkay, son yayınladığı video ile takipçileri şaşırttı.

Televizyongazetesi/Detay – Güldür Güldür Show’da oynayan Doğa Rutkay, yoğun çalışma şartlarına karşın çocuklarını kendisi büyütmeye çalışarak takdir toplamıştı. Eşi ile birlikte soğuk kış demeden her gün çocuklarını dışarı çıkaran ve hava aldıran Doğa Rutkay, son yayınladığı videoda oğlunun ayağında çorap olmaması dikkat çekti.

Aslında Doğa Rutkay, yarının 23 Nisan olmasını da fırsat bilerek sosyal medyada hızla yayınlan ve pek çok ünlü ismin de destek verdiği Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’ne (UCİM) destek için oğluyla kısa bir video çekmişti.

Oğluna “Mini mini bir kuş” şarkısını söyleyen, daha sonra derneğe destek isteyen Doğa Rutkay’ın bu hem sosyal sorumluluk içeren hem de oğluyla sevimli hallerinin olduğu videoda minik Rutkay Kerim’in ayağında çorap olmadığı görüldü.

Üzerini sıkı sıkı giydiren Doğa Rutkay’ın neden çocuğuna çorap giydirmediğini sordu pek çok takipçisi.

Rutkay henüz bir yanıt vermedi ama pek çok takipçi, bu soruyu sormaya devam ediyor. Kimi takipçileri de güneşten istifade etmesi için özellikle çoraplarını çıkardığı görüşünde.

İşte Doğa Rutkay’ın paylaşımı:

Sana meydan okuyorum @cansukurtcuofficial !
Ve tüm takipçilerim hadi siz de söyleyin bir çocuk şarksısı ve @ucimorgtr etiketiyle nasıl da dev bir aile olduğumuzu gösterelim!
Videoda hiç tanımadığı arkadaşları için benimle kamera karşısına geçen Rutkay Kerim’e teşekkürler ☺️
Ve evet ayaklar gene çıplak ?

#23nisankutluolsun
@saadetozkanefe

 

Doğa Rutkay bebeklerine neden çorap giydirmiyor? Takipçilerini çok şaşırttı! 7