Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı!

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar pek çok kişinin konuştuğu, sosyal medyada da olumlu olumsuz yorumlar yaptığı, dikkatleri çeken bir film gündemde. Netflix’te yayınlanan kara komedi türündeki Azizler filmi, pek çok ünlü oyuncunun ve ismin de yorum yaptığı yapımlar arasında. Kimileri çok beğenirken, kimileri de beğenmediklerini ifade ediyor.

İzleyicilerden bir kısmı filmle ilgili olumsuz eleştiriler yapsa da genel olarak sanat çevrelerinde de çok beğenilen bir film olarak gündemde. Ekranda Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin gibi pek çok iddialı yapımda da imzası olan Taylan Biraderler’in yönettiği filmde ünlü isimler rol aldı.

Senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı, 8 Ocak 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan filmde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Gülçin Santırcıoğlu, Fatih Artman, İrem Sak gibi isimler rol alıyor.

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı! 11

Filmde rol alan küçük oyuncu Göktuğ Yıldırım’ın performansı ise herkesi kahkahalarla güldürürken, aynı zamanda övgüler de alıyor.

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı! 12

Doğa Rutkay da filmi izleyenler arasında. Oyuncu, küçük meslektaşına sosyal medyadan övgü dolu yorumlar yaptı. “Nasıl o tonlar, nasıl bir sıcaklık ekrandan gelen, ay nasıl bir sinir bozmak” sözleriyle aşağıdaki paylaşımları yaptı oyuncu.

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı! 13

Engin Günaydın’ın oynadığı Aziz’in yeğeni Caner rolündeki küçük oyuncunun, dayısını oynayan Günaydın ile sahneleri herkesi kahkahaya boğuyor…

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı! 14

Bu arada filmin kısa bir sahnesinde ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de sürpriz bir rolle izleyicinin karşısına çıkıyor. Evli bir çifti canlandıran oyuncuların sahneleri de yine çok güldüren repliklerle dolu. Halit Ergenç’in uzun saçlı ve her yeri dövmeli hali ise dikkat çekiyor.

Bergüzar Korel de filmi izleyip yorum yapan Merve Dizdar’ın bir paylaşımını story’den repost etti. Dizdar, Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile birlikte rol almıştı…

Doğa Rutkay da çok konuşulan o filmdeki çocuğa bayıldı! Filmdeki sürpriz ünlü çift ise herkesi şaşırttı! 15