Ana sayfa Dizi Haberleri Doğa Rutkay, yeni nesil dizi oyuncularına ateş etti!

Doğa Rutkay, yeni nesil dizi oyuncularına ateş etti!

tarafından ker_def
‘Yeni oyuncuların eğitimi yok’

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre Altı aylık hamile Doğa Rutkay, sanatın yok olmaya yüz tuttuğunu ve yeni oyuncuların çoğunun eğitimsiz olduğunu söyledi.

Doğa Rutkay, Park Residences Cadde’deki Park Çadır Buluşmaları’na eşi Kerimcan Kamal’la katıldı. Altı aylık hamile olan oyuncu, doğacak ikizlerinden birine Rutkay Kerim adını koyacaklarını söyledi. Türkiye’de sanatın kalmadığını belirten Rutkay, “Artık diziler ve ünlü olmak var. Bazı yeni oyuncuları seyrediyorum, çoğunun eğitimi yok. Ben dört sene okula gitmişim, her sabah 06.00’da kalkmışım. Zor edebi eserleri okumuşum ve hocalardan azar işitmişim. Şimdi ‘Niye çektim bu acıyı?’ diyorum” dedi.

Doğa Rutkay, yeni nesil dizi oyuncularına ateş etti! 7

Geç yaşta anne olduğu için bakıcı tutmayı düşünmediğini ifade eden oyuncu (39), annesinden yardım alacağını anlattı. Fazla kilolarıyla ilgili de konuşan Rutkay, “İştahlı bir tipim, güzelliğime takıntılı değilim. Hamburger, makarna aş ereceğimi sanıyordum ama havuç, marul ve mor lahana yiyorum” açıklamasını yaptı. Oyuncu, her fırsatta övdüğü eşi Kamal için ise, “Hayal ettiğim bir insanla evlendim. Kerim, korumaya muhtaç bir panda soyu ve nesli tükeniyor. Efendi, terbiyeli, kadına saygılı ve merhametli” açıklamasını yaptı.