Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın çok utandığı kadının kadına yaptığı şiddet!

Doğa Rutkay’ın çok utandığı kadının kadına yaptığı şiddet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eski basketbolcu Burak Gacamer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, neden çocuk yapmadığı şeklinde sosyal medyada çok fazla soru gelince bir video paylaşarak yanıt vermek durumunda kaldı. Doğuştan bir rahatsızlığı bulunduğunu ve çocuğunun olmadığını açıklayan Larissa Gacemer, bunun bir örnek olmasını ve kimseye kötü bir söz yazılmamasını rica etti.

Larissa Gacemer’in bu çıkışı sosyal medyada gündem oldu. Doğa Rutkay da Brezilyalı modele destek olan bir paylaşımda bulundu. Kadının kadına yaptığı şiddete dikkat çeken Doğa Rutkay, “Çok utanıyorum kadının kadına bu şiddeti yaptığını gördüğümde” diye de belirtti.

Doğa Rutkay'ın çok utandığı kadının kadına yaptığı şiddet! 7

Larissa Gacemer açıklamasında şunları söyledi: “Neden çocuk yapmıyorsunuz? Neden çocuk yok? gibi sorular soruyorsunuz. Bende doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak’la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Biz de artık gezelim, seyahat yapalım dedik. Ama siz bana inanılmaz kötü yorumlar yazıyorsunuz. Sadece bana değil, herkese böyle şeyler yazıyorsunuz. İnsanlar ne yaşıyor bilemezsiniz. Kötü yorum yazmayın artık.”

Doğa Rutkay da Larissa Gacemer’in videosunu instagram hesabından paylaştı ve aşağıdaki sözleriyle de takipçilerine anlamlı bir mesaj verdi:

“Kendisini sadece sosyal medyada gördüm videolarından tanıyorum o kadar! ancak videosunu görünce paylaşmak ve onun bu sözlerin arkasında olduğunu göstermek istedim ne kadar ayıp gencecik bir kadın çok ama çok özelini açıklamak zorunda bırakılıyor ve rahatsız olduğunu söylüyor ve rica ediyor. Hala kibarlıkla “bana kötü söz söylemeyin” diyor çok utanıyorum kadının kadına bu şiddeti yaptığını gördüğümde! Kimi ilgilendirir? Çocuk doğurmuyor diye eksik mi bu kadın? Herkes kendi hayatına baksın. Biz kadınlar birbirimize sahip çıkamayacaksak, birbirimizin halinden anlamayacaksak yazık bize! Çok güzel çok tatlı bir hanımefendi belli, her halinizle mutlu olun!
Sevgiler… ”