Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın oğlu ile bu pozu ne kadar da tatlı…

Doğa Rutkay’ın oğlu ile bu pozu ne kadar da tatlı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’daki Yeter rolüyle 8 sezondur ekranlarda olan Doğa Rutkay, aynı zamanda Show TV’nin bir başka eğlence programı olan Çocuktan Al Haberi programını da sunmaya başladı bu sezon. Oyunculuktaki başarısı kadar ikizleriyle de gündemde olan Doğa Rutkay’ın arşivden çıkardığı bir fotoğraf, görenlerin içini ısıttı.

Gazeteci-Televizyoncu Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay’ın bilindiği gibi bu evlilikten Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikiz çocukları var. Sosyal medyayı oldukça etkili bir şekilde kullanan ünlü isimlerin başında gelen Doğa Rutkay, ikizlerinin gelişimini de takipçileriyle paylaşıyor.

Hem zaman zaman anne babaların sesi olan, hem bilgilerini tecrübelerini paylaşan, hem keyifli anlarını video ve fotoğraflarla aktaran oyuncu, aynı zamanda kendisini takip edenlere keyifli anlar da yaşatıyor.

Doğa Rutkay’ın sosyal medya hesabını izleyenler, günlük hayatın içinden, çocuklarla ilgili, sağlıkla ilgili pek çok konuda da bilgi sahibi oluyorlar. Rutkay, uzman görüşleri de paylaşıyor.

Rutkay’ın son paylaşımı ise ikizlerinden oğlu Rutkay Kerim ile oldu. Henüz 1 yaşındayken oğlu kucağında çekilen fotoğrafta anne oğulun profilden resmi yer alıyor. Ne kadar benzedikleri de bu fotoğrafta bir kez daha görülmekte.

İşte anne oğulun o tatlı pozu…

oğlum henüz bir yaşındaydı…
babasının gözünden bir kare ????
hayat akıyor koşuyor resmen..
#tümevlatlarımızmutluolsun
#allahisteyenherkesenasipetsin????????
#rutkaykerim????

Doğa Rutkay'ın oğlu ile bu pozu ne kadar da tatlı... 7