Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay’ın öyle bir hayali var ki, en büyük destekçisi babası Rutkay Aziz!

Doğa Rutkay’ın öyle bir hayali var ki, en büyük destekçisi babası Rutkay Aziz!

tarafından ker_def
Rutkay Aziz kızı Doğa Rutkay ile çok özel projesini açıkladı!

Ünlü tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz, MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın sunduğu ‘Senin Mucizen’ programında yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

Kızı Doğa Rutkay ile olan ileşitiminden bahseden Rutkay Aziz, şu ifadeleri kullandı: “İyi ki evlenmişim dedim kızım olduğu için. 5 sene çok saygı çerçevesi içerisinde geçti, hala da öyle. Annesinin kızımın üzerinde emeği çok büyüktür. Asla reddedemem. Biz ayrıldıktan sonra Doğa yazları bana geldi. Ama hiçbir zaman sende şu kadar bende bu kadar kaldı pazarlığı olmadı. Doğa bana daha yeni iki tane torun verdi. Çok muazzam bir şey gerçekten. 5.5 aylıklar, öpe öpe doyamıyorsunuz.”

Kızının kendisi için en büyük eleştirmen olduğunu anlatan Rutkay Aziz, “Doğa ile ters düştüğümüz çok az şey oldu. Yani ısınamadığım kabul edemeyeceğim bazı şeyler oldu ama o da hak verdi bana sonradan. Ama onun ötesinde çok sevişiriz. En büyük eleştirmenim kızımdır. Tiyatroya oyuna geldi, 1984’ü izledi ve çok doğru şeyler söyledi. Yani o tarafıyla da meslektaşız” ifadelerini kullandı.

Doğa Rutkay'ın öyle bir hayali var ki, en büyük destekçisi babası Rutkay Aziz! 7

Rutkay Aziz, röportajda kızıyla birlikte planladıkları bir projeden bahsetti.

Ortak hayallerini anlatan Rutkay Aziz, “Tek kişilik bir oyun yapmak istiyor, ben de sahneleyeceğim. Seneye böyle bir projemiz var. Çok heyecan veriyor bana” ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show programında uzun süredir yer almakta olan, bebeklerini doğurduktan sonra da annelik yönüyle dikkat çeken Doğa Rutkay, bakalım tek kişilik oyun projesinde nasıl bir performans sergileyecek?