Ana sayfa Sosyal Medya Doğallığın bu kadarı! Fahriye Evcen, gün ışığına meydan okudu! Burak Özçivit, gözlüğü de taktı ama olmadı!

Doğallığın bu kadarı! Fahriye Evcen, gün ışığına meydan okudu! Burak Özçivit, gözlüğü de taktı ama olmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mutlu evlilikleri ile gündemden düşmeyen iki isim. Şu sıralar Fahriye Evcen, oğulları Karan ile ilgilenirken, Özçivit ise atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor. Dönem dizisinde Osman Bey’i canlandıran Özçivit, şu sıralar yeni imajıyla günlük hayatında da yaşamak durumunda.

Dizi için sakallarını uzatan oyuncu, Osman Bey olarak ekranda o kadar çok özümsendi ki normal hayatındaki günlük kıyafetleri ve güneş gözlükleriyle bile görenler için ‘Osman Bey’ olmaktan çıkamıyor!

Evcen ve Özçivit çifti, instagram sayfalarından ayrı ayrı paylaşımlar yaptılar aynı gün. Fahriye Evcen, story’den yaptığı paylaşımda güzelliği ile yine göz kamaştırdı. Oyuncunun yüzünde hiç makyaj olmadığı görülürken, bir başka cesaret örneği daha gösterdi.

Fahriye Evcen, kimi zaman pek çok ünlü ismin fazla ışık altında fotoğraf çektirmekten imtina etmesine karşılık adeta gün ışığına yüzünü tutarak en doğal halini paylaştı.

Oyuncunun düzgün cildi, doğal haliyle güzelliği bir kez daha fotoğrafta görülebiliyor…

Doğallığın bu kadarı! Fahriye Evcen, gün ışığına meydan okudu! Burak Özçivit, gözlüğü de taktı ama olmadı! 8

Burak Özçivit ise günlük hayatından bir fotoğrafını paylaştı instagram sayfasından. Güneş gözlükleriyle poz veren oyuncuya pek çok Arap hayranı da yorum yapmakta.

Takipçilerinden bir çoğunun da Özçivit’e “Osman Bey” diye hitap ettikleri yorumlarda görülebiliyor. üzerindeki montu, boğaz manzarası ve güneş gözlüğüyle oyuncu, ne yapsa da Osman Bey imajından çıkamıyor şu sıralar…

İşte son paylaşımı…

Doğallığın bu kadarı! Fahriye Evcen, gün ışığına meydan okudu! Burak Özçivit, gözlüğü de taktı ama olmadı! 9

 

808