Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kritik bir virajda!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kritik bir virajda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için hem Acun Ilıcalı’nın hem de Demet Özdemir’in yoğun tanıtım çalışmalarının bir alt metni var… İlk bölümü 25 Aralık Çarşamba günü yayınlanan ve iyi dönüşler alan yapım,3 haftalık aranın ardından 15 Ocak Çarşamba akşamı 2.yeni bölümüyle ekranda olacak.

Geçtiğimiz gün tv8 ekranında Acun Ilıcalı, Demet Özdemir ve dizinin uyarlandığı Camdaki Kız romanının yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu ile Eser Yenenler Show özel bölümü yapılması çok anlamlıydı.

Acun Ilıcalı, bu işe baş koyduğunu ve diziyi tv8’in en önemli yapımlarından birisi olarak ortaya koyacağını da aslında bu program ile gösterdi. Demet Özdemir de dizisini tanıtmak adına büyük çaba harcıyor ve harcamaya devam edecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kritik bir virajda! 7

İşte bu ortamda kritik viraj 15 Ocak akşamı olacak.Dizinin 2. bölümü reytinglerde yükseliş sergiler ise bu sonraki bölümlerin de iyi sonuçlar vereceği anlamı taşıyacak. Eğer, reytinglerde kıpırdanma olmaz veya düşüş yaşanırsa da bu dizi adına ve tüm ekip adına çok kötü bir durum…

İşte böyle kritik virajda Doğduğun Ev Kaderindir için büyük çaba harcanmasının sebebi de bu.

Bu arada 2.bölümden ön izleme görüntüleri de yayınlandı.Videodan detayları izleyebilirsiniz: