Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde büyük kararlar üst üste geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde büyük kararlar üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 34. yeni bölümü 3 Mart akşamı izleyicilerle buluşacak. Fox TV’de yeni başlayan Masumiyet dizisinin rekabete katılması ile reyting elde etmek için artık tüm yapımların daha sıkı çalışması şart. Çarşamba akşamları rekabet iyice kızıştı…

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk üçlüsünün başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü de büyük heyecana sahne olacak. Ebru Cündübeyoğlu’nun Özlem karakteri ile yapıma katılmasının ardından, yaşanan gelişmelere bir yenisi daha ekleniyor.

Özlem, Zeynep’e doğduğun evin kaderi olduğunu hatırlatarak, bir anlamda hatalarını yüzüne vuruyor. “Barış’tan uzak kalmanın zamanı geldi Zeynep” diyen Özlem, kendi açısından izleyici tarafından haklı bulundu. Zeynep de kim olduğu konusunda kendisini bir yere konumlandıramamış olmanın sıkıntısı içinde.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde büyük kararlar üst üste geliyor! 4

Barış ve Zeynep ilişkisi nereye gidecek herkes merakla bekliyor… Özlem’in Zeynep’e yönelik şu sözleri de çok dikkat çekici: “Başına ne gelirse gelsin Barış’ın yanında olacağım. Onu tüm yüreğimle seviyorum ve bunun bedeli neyse onu ödemeye hazırım diyebiliyor musun?”

Dizinin hayranları da Özlem’in bu sorusuna Zeynep’in ne yanıt vereceğini çok merak ediyor. Dizi hayranları, “Özlem o kadar güzel bir noktaya parmak bastı ki, tüm izleyicinin Zeynep’e sormak istediği soruyu sordu” yorumlarıyla yeni bölümün heyecanını yaşadıklarını ifade eden yorumlar bıraktı.

Mehdi ise Benal’in boşanmak istemesi üzerine onu odaya kilitliyor. Bir dönem Zeynep’i eve kilitleyip de geçmişin kötü hatıralarını yeniden yaşatan Mehdi, bu tavrının boşanmaya kadar gittiğini unutmuş gibi, yine aynı şeyi yapıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 34.bölümünden ilk fragman: