Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde göz göre göre aynı hata!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde göz göre göre aynı hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2 haftadır eleştirilen bir konu var ki, hala aynı hatada ısrar ediliyor… Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin diyaloglarının sanki özellikle az yazılması dikkatleri çekmişti.Sosyal medyada da eleştirilen bu durumun bir taktik mi olduğu konusu da akıllara takılmıştı.

Demet Özdemir’in hayranları, ünlü oyuncunun dizide güçlü repliklerle yer almasını arzu ettiklerini bir süredir sosyal medyada yazıyor. 7. bölüm fragmanını izlediyseniz Zeynep hiç konuşmadı. Bırakın diziyi, fragmanda bile Zeynep’in bir sözünün olmaması, sürekli görüntü olarak yer alması eleştirileri de beraberinde getiriyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı yapımda artık bir konu bir sorun olarak algılanıyor.

19 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak 7.bölümün fragmanını izleyen bir dizi hayranı, “Fragmanda Zeynep tek kelime etmedi gerçekten. Niye replik yazmıyorsunuz?” diyerek durumu eleştirdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde göz göre göre aynı hata! 7

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu da “Görüntü var, ses yok” diyerek aynı duruma dikkat çekmiş ve Zeynep’in repliklerinin az olmasını eleştirmişti. Bu durumun devam ediyor alması, hatta fragmanda bile kendisini hissettirmesi artık dizi takipçileri için sinirleri bozan bir noktaya vardı.

Senaristlerde talepte bulunan Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri,Zeynep karakterine güçlü replikler yazılmasını arzu ediyor. İşte 7.bölüm fragmanı: