Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü katıldı, değişim yaşanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü katıldı, değişim yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 2021 yılının ilk günlerinde bir sürpriz yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha katıldığı ortaya çıktı.

2020 yılında önce Ramo dizisinde Süleyman karakterine hayat veren, ardından da İyi Günde Kötü Günde dizisinde Halil karakteri ile Star TV ekranında yer alan Hakan Salınmış, 2021 yılında yeni bir anlaşma yaptı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna Hakan Salınmış’ın da katıldığı ortaya çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bir ünlü katıldı, değişim yaşanıyor! 7

1964 Ankara doğumlu oyuncu, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Ferhunde Hanımlar isimli dizideki Mehmet karakteri ile 1990’lı yıllarda evlere konuk olan Salınmış; Aliye dizisinde Hadi, Şeref Meselesi’nde Hakkı, Vatanım Sensin’de Eşref, Aslan Ailem’de ise Vedat karakterleri ile akıllarda kaldı.

Dizide hikaye bir hayli güçlü şekilde ilerliyor. Mehdi, hapse girdi ve şimdi ailesi de onun içine düştüğü dram üzerinden Zeynep’e şikayetini geri alması için baskı yapıyor. Barış ile Zeynep’in aşkı başlarken, Mehdi konusunda Zeynep geri adım atmak istemese de vicdanına yenilebilir. Mehdi, hapiste bıçaklanıyor ve başı büyük dertte.

İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılması beklenmiyor. Zeynep karakterinin de onu bir şekilde affetmesi beklenebilir. Hakan Salınmış’ın bu çerçevede diziye hangi karakter ile katılacağı ve nasıl bir değişime neden olacağı da önemli olacak. Şimdilik Salınmış’ın oynayacağı rol konusunda bilgi yok ve yeni bölümleri beklemek gerecek.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı yeni bölümü ekrana gelmeyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 13 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.