Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ve Erkenci Kuş’un yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir ve Erkenci Kuş’un yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı yönetmen Çağrı Bayrak bugüne kadar başarılı olmuş birçok diziye imza attı. En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yönetmenliğini üstlenen Bayrak’ın yeni projesi yine çok etkileyici. Bayrak’ın yöneteceği yeni dizi özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Çağrı Bayrak en son TV 8’de yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisini yönetti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi yayınlandığı dönem büyük olay yaratırken Demet Özdemir’in de kariyerinde çok önemli bir dönüm noktası oldu.

Yönetmen Çağrı Bayrak, sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük başarıya ulaşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden önce Erkenci Kuş, Dolunay, Tehlikeli Karım gibi dizilere imzasını attı. Erkenci Kuş ve Dolunay da yurt dışında büyük başarı elde eden diziler oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Erkenci Kuş’un yönetmeninden bomba gibi bir dizi geliyor! 7

Başarılı yönetmenin yeni dizisinin adı Baba. Özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ağır topu Haluk Bilginer. Ekranların en deneyimli oyuncularından biri olan uluslararası Emmy ödüllü Haluk Bilginer dizide başrolü genç yetenek Tolga Sarıtaş’la paylaşıyor.

Ay Yapım tarafından çekilen Baba dizisinde ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu, Nihan Okutucu ve Bihter Dinçel gibi isimler yer alıyor. Baba dizisinin senaristi de çok iddialı. Dizinin senaryosu en son Çukur’u yazan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından kaleme alınıyor.

Çekimleri başlayan Baba dizisi Show TV’de ekrana gelecek. Ekibiyle büyük heyecan yaratan dizi birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatını konu ediyor.