Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de aklın yolu bir, değişim reyting getirdi!

Doğduğun Ev Kaderindir’de aklın yolu bir, değişim reyting getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki kasvet yavaş yavaş kalkıyor. Kara bulutlarla dolu bir dönemin bitişinin işareti dün akşam yayınlanan 32. bölümde verildi. Barış ve Zeynep karakterlerinin aşka güçlü ve emin adımlarla yürüyüşü izleyicileri de mutlu etti.

Senaristlerin bir süredir Mehdi karakteri üzerinden yarattığı karabulutlar dağılıyor. Mehdi artık bambaşka bir alemde ve dizide hikayesinin daha da azalması şart. Zeynep ise kendi yolunda yürüyor ve Barış ile geçirdiği güzel anlar da izleyicileri ekran başında mest ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 32. bölümde Barış ve Zeynep’in mutluluk dolu anları dizinin reytinglerinin de artmasını sağladı. Dün akşam yayınlanan bölüm çok iyi oranlar elde etti ve reyting yükselişi hikayenin de değişmeye başlamasına bağlandı. Artık izleyiciler Mehdi üzerinden olumsuzluklar görmekten bıktı.

Şimdi ise beklenti Barış ve Zeynep karakterlerinin mutlulukla dolu günleri… İzleyiciler, 32. bölümde bu işareti aldı.Mehdi, hapisten çıkınca Zeynep de sanki kendini hapsettiği demir parmaklıklardan çıkıp, kendi yaşamına döndü. Bunu kendisi de itiraf etti.

Vicdan azabından kurtulan, içi rahatlayan, kafasındaki sorunlar yumağını bir kenara bırakan Zeynep’in keyfi yerine geldi. Tabii ki izleyicilerin de senaristlerin hikayeyi yeniden bir rotaya oturtması ile keyfi yerine geldi.

Zeynep ve Barış’ın Martı üzerindeki sahil turu da çok ilgi çekti. İkilinin o anları sosyal medyada da birçok yoruma neden oldu.

Dizi hayranları sosyal medyadan senariste şöyle seslendi: “Senarist, şunları ayırıp mahvedersen yine Mehdi – Zeynep yaparsan, senin ağzını burnunu kırarım.”

Mehdi ile birlikte olduğu dönemleri hatırlayan hayranlar, hiç bu kadar güzel anlara şahit olmadıklarını da yazdı. “ZeyBar ikilisi böyle iyi olmadı mı?” diye soran izleyiciler, iki ünlü ismin bu sahnelerdeki doğallıklarına da gönderme yaptı.

Demet Özdemir ve Engin Öztürk ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olduğunu, iyi uyum sağladıklarını ve birbirlerine de çok yakıştıklarını ifade eden dizi hayranları, “İkisi de çok doğal ve harika oynadılar” diyerek de takdirlerini sundu.

Sosyal medyada senaristin yön değişikliği yaparak, hikayede kötü günlerden güzel ve güneşli günlere doğru yol almaya  başlamasına izleyicilerin de büyük desteği oldu. Bakalım yeni bölümde güneşli ve güzel günler devam mı edecek, yoksa yine bir ters köşe mi gelecek?