Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de bir veda bu kadar etkileyici ve üzücü olmamıştı!

Doğduğun Ev Kaderindir’de bir veda bu kadar etkileyici ve üzücü olmamıştı!

tarafından ker_def

Zeynep Kumral’dan kadına şiddeti yeniden gündeme getiren sahne… Burhan tarafından öldürülen Müjgan karakterine hayat veren Zeynep Kumral o sahneyle yürekleri dağladı…. Zeynep Kumral’ın ölüm sahnesi sosyal medyada da olay yarattı.

Başarılı oyuncu Zeynep Kumral, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün hemen ertesinde oynadığı bir sahneyle yürekleri yaktı. Kumral’ın “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteri, sevdiği adam tarafından öldürüldü. O sahne sosyal medyada olay yarattı. Etkileyici performansıyla gözleri üzerine çeviren Zeynep Kumral’a mesaj üstüne mesaj yağdı.

“Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün hemen ardından yayınlanan bölümünde çok ses getiren bir sahneye yer verdi. Dizinin en sevilen karakterlerinden Müjgan, yıllardır âşık olduğu ancak kavuşamadığı Burhan tarafından öldürüldü. Burhan önce sevdiği kadını kalbinden vurdu, sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bir veda bu kadar etkileyici ve üzücü olmamıştı! 7

SOSYAL MEDYADA MESAJ YAĞDI

Müjgan’ı canlandıran Zeynep Kumral’ın kadına yönelik şiddeti yeniden gündeme getiren o sahnedeki performansı sosyal medyada olay yarattı. Yürekleri yakan sahneyi izleyenler, Kumral’ın başarılı oyunculuğuna övgü dolu yorumlar yağdırdı. Kumral’ın diziye veda etmesini istemeyenler, ünlü oyuncuya mesaj üstüne mesaj attı. İşte o mesajlardan birkaçı:

“Ah Müjgan! Sonun böyle olmamalıydı.”
“Lütfen rüya olsun.”
“Zeynep Hanım, Müjgan Abla olarak beni çok ağlattınız. Bu kadar mı gerçekçi oynanır! Bitirdiniz bizi.”
“Müjgan bizi bırakıp gitmeyecek değil mi?”
“Bizi çok ağlattınız.”
“Ne olur ölmeyin, bizi bırakıp gitmeyin.”
“Çok üzüldüm. Sizi izlemek çok keyifliydi. Çok özleyeceğim. Yeni projelerde buluşmak üzere.”