Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de iki ayrılık yaşandı ama o sahneye tepki çok büyük oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir’de iki ayrılık yaşandı ama o sahneye tepki çok büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 22. bölümünün finalinde yayınlanan bir sahne vardı ki, izleyiciler bir hayli rahatsız oldu.

Zeynep Kurmal’ın canlandırdığı Müjgan karakteri ile Teoman Kumbaracıbaşı’nın canlandırdığı Burhan karakterinin ölerek diziden ayrıldığı sahneye sosyal medyada tepki vardı. Saplantılı aşık Burhan’ın önce Müjgan’ı vurması ve ardından da silahla kendini vurarak intihar etmesi sahnesinin sunum şekline tepki yağdı…

Mehdi’nin ablası Müjgan ve Burhan karakterleri artık dizide yok. Ancak bu tarz sahnelerin normalmiş gibi sunulduğu algısı izleyicileri isyan ettirdi. Birçok dizi hayranı sosyal medyada sahneye tepkisini gösterdi.

“Bir kadının ölüm sahnesinin bile romantize ettiğinize inanamıyorum. Bu asla aşk değil. Bu canilik, cinayet ama aşk değil” diyerek tepki gösteren dizinin hayranları, böyle bir sevginin olamayacağını belirten yorumlarda bulundu.

Doğduğun Ev Kaderindir'de iki ayrılık yaşandı ama o sahneye tepki çok büyük oldu! 8

“Kadınlar bu psikopatlar tarafından sözde ‘aşk, sevda’ adı altında katlediliyor” diyerek isyanlarını dile getiren dizi takipçileri, böyle bir sevda olamayacağını belirten yorumlar paylaştı.

Gerçek hayatta da benzer durumlar çok yaşanıyor ve dizinin senaristleri de aslında bu gerçeğe uygun bir sahneyi ekranda izleyicilere bu kadar net bir şekilde gösterince sosyal medyada tepkiler de fazla oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir'de iki ayrılık yaşandı ama o sahneye tepki çok büyük oldu! 9

Tabii ki, hayatın bir yansıması olan bu sahneye izleyiciler ne kadar tepki verse de, benzer olaylar ve belki de çok daha ağır şekilde ülkemizde yaşanmaya devam ediyor.

Dizi takipçileri kadın cinayetlerine dikkat çekerek, bunun önüne geçilmesi için eğitimin de şart olduğunu belirten yorumlarda da bulundu.