Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de senarist bıktırdı, izleyici isyan etti!

Doğduğun Ev Kaderindir’de senarist bıktırdı, izleyici isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 27.bölüm geride kaldı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı diziye, Hakan Salınmış da katıldı. Dün akşam da Salınmış ilk kez dizide boy gösterdi. Savaş ve Barış karakterlerinin dayısı olarak diziye katılan usta oyuncu, hikayede de önemli bir değişimi tetikleyecek gibi duruyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’in 27.bölümüyle ilgili sosyal medyada izleyicilerin yorumları dikkat çekiciydi. Mehdi’nin hapse düşmesi kendi hatasıydı ama herkes Zeynep’ten şikayeti geri alıp, onu hapisten çıkartmasını bekledi. Mehdi, kendi kaşındı ve hapiste bıçaklandı ve hastaneye düştü. İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin hastanede yaşam savaşı sürüyorken, Zeynep ise her konuda olduğu gibi yine kendisini suçlama eğiliminde. İşte bu durum da izleyicileri rahatsız ediyor. Ayrıca Barış ile Zeynep arasında başlayan yakınlaşmaya karşın bazı konular var ki, dizi hayranları yine Zeynep’in mutlu olamayacağına yönelik işaretler aldıklarını düşünüyor.

Barış’ın nasıl birisi olduğuna yönelik izleyicilerin aklı fena halde karışık. Her önüne gelen kadınla birlikte olan birisi mi yoksa güvenilebilecek birisimi? İşte bu sorunun yanıtını merak eden dizi hayranları, senaristlerin yine Zeynep’in mutluluğunu göstermeyeceğine yönelik bir ön yargı besliyor. Bunun nedeni de şimdiye kadar gelişen olaylar…

Doğduğun Ev Kaderindir'de senarist bıktırdı, izleyici isyan etti! 2

Bazı izleyiciler, Savaş’ın ağabeyi hakkındaki kuruntularına karşın iyi birisi olduğunu ve güvenilebilecek bir karakter gibi durduğunu düşünüyor. Tabii ki senaristlerin Barış karakterini hangi yöne doğru yönlendirecekleri bu noktada en çok merak edilen detay.

“Anladık Zeynep’in yüzü gülmeyecek senarist” diye yorum bırakan izleyiciler, bir başa konuya daha dikkat çekiyor. Zeynep’in hep bir suçluluk hali içinde olmasından rahatsız olan dizinin hayranları, Mehdi konusunda Zeynep’in bir suçunun olmadığını ve kendisini suçlu gibi görmesinden rahatsız olduklarını ifade ediyorlar.

Zeynep’in artık Barış ile mutlu olmasını isteyen hayranlar, Mehdi’nin de bundan sonra kızı ile ilgileneceğini ve Zeynep’i unutacağını düşünüyor.