Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İbrahim Çelikkol yeni proje görüşmelerini açıkladı!

Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra İbrahim Çelikkol yeni proje görüşmelerini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren usta oyuncu İbrahim Çelikkol, üst üste dizi projeleri ile anılıyor… Kuş Uçuşu isimli Netflix yapımı ile anlaşan oyuncu, yıllar sonra yeniden Birce Akalay ile bir araya geldi…

Kuş Uçuşu isimli dizinin afiş çekimleri yapıldı ve 8 bölüm olarak hazırlanan dizinin yaz aylarında tamamlanması da planlanıyor… İbrahim Çelikkol’un hayranları ise kış sezonunda hangi dizide rol alacağını çok merak ediyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun Çelikkol için Camdaki Kız duyumu aldığını söylemesi de dikkat çekmişti.

Camdaki Kız dizisine Hayri karakteri ile İbrahim Çelikkol katılır mı, yoksa yeni bir dizide mi yer alınır, şimdilik bu konuda bir gelişme yok. Ancak ünlü oyuncuya birçok teklif geldiği de biliniyor.

Eşi Mihre Çelikkol ile mutluluk saçan oyuncu, ayrılık iddialarına da böylelikle yanıt vermiş oldu.

Çelikkol, eşi ile birlikte bir arkadaşının organizasyonuna katıldı. İkilinin mutlu halleri dikkat çekti. Baba olmanın keyifli bir duygu olduğunu ifade eden oyuncu, oğlu Ali ile doğa ile iç içe yaşadıklarını anlattı.

Çelikkol, “Baba olmak çok keyifli bir duyguymuş. Her şey çok güzel gidiyor, ailemizle birlikte. her şey huzurlu olsun, keyifli olsun” diye konuştu.

Birce Akalay ile 4 yıl aradan sonra Kuş Uçuşu dizisinde buluşması ile ilgili soruyu da yanıtlayan oyuncu, “Öyle bir projemiz var. Tabii çok fazla medya önüne sunulmadı, o yüzden çok konuşmak istemiyorum. Birce benim çok yakın dostum her şeyden önce. Onunla tekrardan bir dizide oynamak çok keyifli” açıklamasında bulundu.

Hayranlarının da yeni diziden keyifli olduğunu bildiğini anlatan oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra kısa bir tatil yapmıştı. Pandeminin herkes için zor olduğunun da altını çizen oyuncu, herkese sağlık ve huzur diledi.

İbrahim Çelikkol, “3-4 günlüğüne boşluğumuz vardı, arkadaşlarımızın yanına gittik” diyerek kısa bir tatil yaptığını ifade etti.

Bazı projeler için görüşme halinde olduğunun da altını çizen Çelikkol, “Bir iki görüşmem var, görüşüyoruz. Ama daha netleşen bir şey olmadı. Televizyon da var, sinema filmi de var. Değerlendireceğiz, bakacağız” şeklinde konuştu.