Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Cemile’si Elif Sönmez, Show TV’nin çok iddialı dizisinde

Doğduğun Ev Kaderindir’in Cemile’si Elif Sönmez, Show TV’nin çok iddialı dizisinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz dizisine bir ünlü daha katıldı! Murat Yıldırım, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Ramo’nun ardından bir süre dinlenen oyuncu, bu sefer de Aziz isimli yapımda başrolde yer alıyor… Damla Sönmez ve Simay Barlas ile başrolü paylaşan ünlü oyuncunun yeni rolünü hayranları heyecanla bekliyor.

1930’lu yıllara götürecek olan Aziz dizisi, Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının hemen öncesindeki dönemde geçen bir hikaye… Dizinin çekimleri devam ediyor ve ortaya çok başarılı bir yapım çıktığı da kulislere yansıdı… Aziz dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya da devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile olarak izlediğimiz Elif Sönmez, yeni sezonda Aziz dizisinin kadrosunda yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş transferi duyurdu. Elif Sönmez, dizide Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı Galip karakterinin kızı Maksude olarak yerini alacak.

Eda Tezcan’ın senaryosunu yazdığı dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi. Ancak Show TV’nin Ekim ayı içinde yapımı izleyici ile buluşturması bekleniyor.