Ana sayfa Sosyal Medya Doktorlar dizisinden 9 yıl sonra gerçekleşen buluşma!

Doktorlar dizisinden 9 yıl sonra gerçekleşen buluşma!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisi hala akıllarda ve tekrar bölümleriyle de ekranlarda yer almaya devam ediyor. 2006-2011 yıllarında izleyicileri çok etkileyen Doktorlar dizisnide rol alan isimler arasında Bekir Aksoy ve Devrim Nas da bulunuyor.

İki ünlü oyuncu aradan geçen 9 yılın ardından tatilde buluştu. Dizide Suat’ı ve Aslan’ı canlandıran ikili, sosyal medyada dizideki dostluklarını hatırlatan fotoğrafları ile ilgi gördü.

İki ünlü oyuncu da fotoğrafı instagram hesaplarından paylaşarak dizinin hayranlarını da mutlu etti. Birçok takipçi ise Doktorlar dizisinin yeniden çekilmesini istediklerini belirten yorumlar yaptı. Zaten bu tür bir istek uzun süredir sosyal medyada yazılıyordu.

Fotoğraf ile birlikte Devrim Nas, aşağıdaki mesajı da paylaşarak hislerini aktardı:

“Buluşma… Gün kızıla kavuşurken tuzu üstünde hafif bir esinti denizden bu yana… Sohbetlerimizin arasındaki suskunluklara çocuklarımızın heyecanlı, neşeli sesleri karışıyor artık… Evet, Doktorlar bizim için kıymetli bir iş… Ama bunun dışında otuz yıla uzanıyor dostluğumuz… Büyümek… Yaş almak… Durulmak, ama yerinde saymamak… Sadeleşmek… Böylesi iyi, hoş… Şükür ve minnet… Dileğim bu, herkes için de…”

Doktorlar dizisinden 9 yıl sonra gerçekleşen buluşma! 7