Ana sayfa Dizi Haberleri Doktorsun ama şu yaptığına bak Ahmet! Kefaret dizisinde izleyici hatayı buldu!

Doktorsun ama şu yaptığına bak Ahmet! Kefaret dizisinde izleyici hatayı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yurdaer Okur’un Doktor Ahmet olarak güçlü bir oyunculuk sergilediği Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, güçlü hikayesiyle izleyicileri memnun etmeyi sürdürüyor. Dizinin dün akşam 7. bölümü yayınlandı ve izleyiciler yine ekran başından kalkamadı.

10 Aralık Pazar akşamı ise Kefaret 8. yeni bölümü ile ekrandaki yerini almaya devam edecek. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başarılı uyumu ile Zeynep ve Sinan sahneleri yine heyecanla bekleniyor. Dizide eleştiri konusu olan bir durum da var…

8. bölüm fragmanında Doktor Ahmet gittiği evde kızı Elif’e çok benzettiği minik kızı görüyor. Onunla tanışıyor ve arkasından da Elif diye bağırıyor. Tabii ki bu herkesin önünde gerçekleşiyor. Ahmet, kızı olduğunu adeta hissediyor ama işte tam da bu noktada izleyicilerin ciddi bir eleştirisi var.

“Ahmet keşke tutabilseydin kendini. Şimdi bakalım nasıl çıkabileceksin o çiftlikten” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, bu sahnede doktor olan birisinin, böyle bir şüpheden sonra DNA örneği için neden bir saç telini alıp da sessizce bunu analiz ettirip, gerçeği görmeye çalışmadığını sorguluyor.

Bir dizi hayranı, “Doktor bu kadar saf olamaz. Elif diye bağıracağına sessizce DNA örneği alsaydı, daha mantıklı olmaz mıydı? Korku filmi gibi mekandan nasıl sağ çıkacak, herkesi silahlı” diye yazdı. Birçok kişi de benzer düşüncede.

Ahmet’in bunca tecrübeli birisi olarak Elif diye bağırıp da hislerini açığa vurmak yerine daha akıllıca davranması gerektiğini sosyal medyada yazanlar, senaryonun bu noktada kendilerini ikna edemediğini belirtiyor.

Genel olarak izleyiciler Kefaret dizisinin hikayesini çok beğendiği için bu tür eleştiriler pek olmuyordu. İlk kez dizi hakkında izleyicilerin bu kadar güçlü bir hikaye eleştirisini görebilirsiniz. Bu noktada da izleyiciler, “Doktor Cansu’dan DNA testi için örnek almayacak kadar salak olamaz değil mi senarist” diye tepkiler de geliyor.

Ancak dikkatli bazı izleyiciler ise kızın saçını okşarken Ahmet’in saç teli örneği aldığını ama Elif diye bağırmasının hata olduğunu ifade ediyor. Kefaret dizisinin 8. yeni bölümü heyecan ve merakla bekleniyor.