Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dominik’te mahsur kalan Acun Ilıcalı’nın en çok özlediği şey!

Dominik’te mahsur kalan Acun Ilıcalı’nın en çok özlediği şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Kanal D’de yayınlanan 2.Sayfa programına konuştu.Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu programda yayınlanan görüntülerde, Acun Ilıcalı sorulara içtenlikle yanıt verdi.

“Biz burada Survivor çekiyoruz. Bir anlamda da mahsur kaldık” diye konuşan Ilıcalı, ellerinden geldikçe sabahtan akşama kadar program çekimi yapıldığını anlattı.

Acun Ilıcalı, seyircilerden sıcak mesajlar aldığını ve güzel yorumlar okuduğunu, sokakta yürüyemediğini ve bunların çok değerli şeyler olduğunu söyledi.

Ilıcalı, “Çok çabaladım, çok uğraştım. Geceleri hiç uyumadan geçirdiğim çok oldu, daha iyi şeyler yapayım diye. Ama sonunda da halk tarafından ilgi ve takdir görmek benim için yorgunlukları unutturuyor”dedi.

Türkiye’ye döndüğü zaman ilk olarak kızlarına koşacağını ifade eden ünlü televizyoncu, “Bir saniye bile beklemeyeceğim. Kızlarımı çok özledim. 3 kızım İstanbul’da. Onlarla sürekli iletişim halindeyim. Ama onların kokusu, bana sarılmaları, zaman zaman huysuzlukları, onlarla oynadığım oyunlar… Banu ile iş konusundan her konuya kadar sanki kardeş gibi yaptığımız muabbetler. Yasemin’in bıcırıklığı, Leyla’nın bilmişliği çok özlediğim şeyler. En kısa sürede inşallah hasretim biter” diye konuştu.

Acun Ilıcalı’nın röportajını videodan izleyebilirsiniz: