Ana sayfa Sosyal Medya Doruk ve Asiye’ye nazar değdi! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un kaderleri de ortak!

Doruk ve Asiye’ye nazar değdi! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un kaderleri de ortak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en çok sevilen dizi karakterlerinden ikisinin Doruk ve Asiye olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Kardeşlerim dizisinde büyük bir aşk hikayesi ile gündeme gelen Doruk ve Asiye için sosyal medyada binlerce paylaşım yapılıyor.

Sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi karakterleri de olan Doruk ve Asiye’nin geniş bir hayran kitlesi var. Kardeşlerim dizisinin en popüler çifti olan Doruk ile Asiye’yi Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun canlandırıyor.

İki genç oyuncunun başarılı performansları da hikayenin iyi reytingler almasına büyük katkı yapmaya devam ediyor. Kardeşlerim dizisinde şimdiye kadar yaşadıkları aşkla ve birçok dram olayı ile gündeme gelen iki genç oyuncu, aynı dönemde aynı sorunla yüzleşti.

Adeta kaderleri de ortak bir şekilde ilerleyen ikili hem sosyal medyada birlikte popüler hale geldi hem de hayran kitlelerini birbirlerine tutunarak artırmayı başardı…

Doruk ve Asiye'ye nazar değdi! Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un kaderleri de ortak! 7

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun şimdi de koronavirüs sorununu aynı zamanda yaşamaları ile gündem oldu… Kardeşlerim dizisinde koronavirüse yakalanan 5 oyuncu var. Celil Nalçakan, Eren Ören ve Yiğit Koçak’ın da aralarında bulunduğu bu beş isimden ikisi de ünlü dizi çifti oldu.

Kardeşlerim ekibinde büyük paniğe neden olan koronavirüs vakalarının artış sergilemesi nedeniyle sette çalışmalar durduruldu.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun da karantinaya girdi. İki genç oyuncu aynı dönemde parladı, birlikte en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıktı ve şimdi de aynı dönemde koronavirüse yakalanarak dikkatleri çekti.