Ana sayfa Dizi Haberleri Dostlar Mahallesi 23 Aralık 2. bölümü fragmanı yayınlandı

Dostlar Mahallesi 23 Aralık 2. bölümü fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D’nin geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana getirdiği Dostlar Mahallesi dizisinin 2.bölümü 23 Aralık Cumartesi günü ekranda olacak.

Başrollerinde Çağla Şikel ve Alişan’in yer aldığı Dostlar Mahallesi, çok kötü bir başlangıç yapmıştı. Dizinin ilk bölüm reytingleri gerçekten şoke eden bir sonuçla oldukça düşük gerçekleşti.

Kanal D’nin İsimsizler dizisini bitirmesinin ardından yayına sürdürdüğü Dostlar Mahallesi, reytingleriyle umarız İsimsizler’i aratmaz. Yoksa final çok yakın olur…

İşte Dostlar Mahallesi 2. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle… Birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan ve taksi şoförlüğü yapan Metin’le Çetin’in hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesi.

Taksi durağının sahibi ve tüm mahallenin ablası Neriman Annenin zorluklar karşısındaki dimdik duruşunun, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentilerinin, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın, Metin’in liseli kızı Bilge’nin hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’in, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’un, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la Serkan’ın hikayesi…